Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hr-esek, bérszámfejtők stb,...

Hr-esek, bérszámfejtők stb, egy önéletrajban le lehet felsőfokú végzettséget és korábbi munkahelyeket?

Figyelt kérdés
pl. ha középfokú végzettséggel kapcsolatos állást keresek, akkor elég ha ízt írom, hogy érettségim van és nem teszek említést a diplomámról? A tb kiskönyvet ha újat igényelek, abba már nem kerül be gondolom a pecsét a korábbi munkahelyeimről, de ezeket meg tudják nézni? Ha van 10 év lyuk az önéletrajzomba, mondhatom hogy külföldön dolgoztam? Onnan ugye nem elvárható hogy legyen róla papírom? A bérszámfejtős belelátnak abba, hogy az elmúlt években mennyit adóztam mit dolgoztam stb?

#rzjkzdtk
2021. jan. 27. 12:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha nem vagyok fent Linkedinen nem is létezem?

Na pont ezért nem regisztrálnék.

Én még nem találkoztam ilyennel,persze nem azt jelenti ,hogy nem létező jelenség.

2021. jan. 28. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!