Beadtam az OBI-hoz az önéletrajzom, mennyi idő múlva jelentkeznek, hogy tartanak e rám igényt vagy sem?
Figyelt kérdés
2021. jan. 26. 13:03
1/10 anonim válasza:
1-2 hét max vagy ha sürgősen kell nekik ember akkor előtte.Behívnak lehet több embert is és elbeszélgetést tartanak és ennek alapján döntik el hogy ki a megfelelő.Most a vírushelyzet miatt nem tudom hogy csinálják
2/10 anonim válasza:
Ne egy helyre adj be cv-t, ha munkát keresel. Én a netről kikerestem az összes olyan céget, ahol dolgoznak az én végzettségemmel, 400 ilyet találtam, mindnek küldtem cv-t. Nagy számok törvénye, valamelyik mindig bejött. Nem eggyel-kettővel próbálkozunk, úgy komolytalan.
3/10 anonim válasza:
Az is lehet hogy vissza sem fognak jelezni. Ha nem kellesz nekik, akkor nem szokas azt jelezni. Baratnom is munkát keres, vagy 100 helyre jelentkezett decemberben es mostanáig 2 hívta vissza, de azokból se lett semmi.
5/10 anonim válasza:
2-essel értek egyet, maximálisan. Most munkát keresel vagy kalandozol? Ha eredményt akarsz, akkor nem 1-2 jelentkezést kell leadni, hanem alsó hangon 100-at.
6/10 anonim válasza:
Ilyenek az ál-munkakeresők. Úgy csinálják, nehogy bejöjjön, de akik eltartják őket, azoknak lehessen mondani, hogy ő munkát keres.
7/10 anonim válasza:
Nem biztos hogy erről van szó.Nem tudhatjuk hogy a Kérdező kicsoda micsoda
8/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a vírus végett a szakmámban nem tudok elhelyezkedni és így egy olyan munkát keresek ami nem igényel szakképesítést mint például raktáros. Csak kíváncsi vagyok hogy mennyi idő a munkáltató visszajelzése. De több helyre beadtam az önéletrajzot. Ez a 14:02-es válaszolónak szól
2021. jan. 26. 14:40
9/10 anonim válasza:
Álláshirdetésre jelentkeztél? Tehát Ők kerestek valakit? Vagy csak úgy kérés nélkül elküldted az önéletrajzodat? Nem mindegy, hogy ők IS akarnak valamit, vagy csak te jelentkezel fűhöz-fához anélkül, hogy állásajánlata lenne. Ha nem konkrét álláshirdetésre jelentkeztél, akkor lehet csak spam-nek vették a leveledet, és ne várj visszajelzést rá...
10/10 anonim válasza:
Bírom, hogy a kérdező csak azt kérdezte, hogy mennyi ideig tart a visszajelzés az Obitól, de szegény máris egy munkakerülő, eltartott valakinek lett titulálva. Szégyeljétek magatokat, nem is ismeritek, nem tudtok róla semmit, de máris ítélkeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!