Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek miért kell diplomá...

Szerintetek miért kell diplomához nyelvvizsga?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok de a nyelvtanulás nagyon nem megy. Eleve szótlan vagyok még magyarul sem szoktam sokat beszélni emberekkel nem vagyok azh a beszédes típus ezért nagyon nehezen megy az angol. Már kész van minden de addig nem adják ki a diplomámat amíg le nem teszek nyelvvizsgát. Hiába fizettem be a tanfolyamot egyszerűen nem tudom megtanulni. Mag a diploma kell mert szakmámban jó lennék amit választottam kereskedelemit válaszottam és üzletet fogok nyitni de addig még vállalkozást sem nyithatok ha nincs végzettség. Lányok egyszerűebben tanulják a nyelvet mert nagyobb valamennyire a szókincsük is beszédkészségük de nekem mindig is rossz volt.
2021. jan. 25. 00:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
8%
Kár ezen agyalnod, pár éven belül már ott tart a mesterséges intelligencia, hogy fölösleges lesz bemagolni bármilyen idegen nyelvet. Most is beírod a fordítóba és lefordítja. Csak a bölcsészek próbálják elodázni a folyamatot, ha már végigseggelték az egyetemet.
2021. jan. 25. 12:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen én is azért találom értelmetlennek mert ha az ember kimegy kulfoldre 2 év alatt megtanulja perfekt módon de itthon csak szenvedés az egész. Ha korulotted magyarul beszélnek nem tud az ember egésznap azzal foglalkozni. Itthon meg ha valaki nem tud ottvannak már az okos fordito gepek is ami egyből lefordít bármilyen nyelvet. Én nem azért nem tudok megtanulni mert buta vagyok hanem nincs nyelvérzékem. Beszélni is későn kedztem az átlagnál gyerekkorban és beszédhibás is vagyok. Attól fuggetlenul a diploma pedig kene mert anelkul meg nem lehet dolgozni se de hiaba ha nem adják ki.
2021. jan. 25. 12:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"Beszélni is későn kedztem az átlagnál gyerekkorban és beszédhibás is vagyok"

Képzeld, én is. És? Felnőttem, a beszédhibával logopédushoz vittek, idővel meg megtanultam beilleszkedni, emberekkel együttműködni, pedig nem vagyok extrovertált...

"Attól fuggetlenul a diploma pedig kene mert anelkul meg nem lehet dolgozni se de hiaba ha nem adják ki."

De, lehet dolgozni. Meg nagyban függ milyen szakmád van. Lehetsz keresett szakmával jól kereső, de egy kevésbével recepciós.

2021. jan. 25. 12:35
 14/15 anonim válasza:
100%
Miközben arról panaszkodsz, hogy mennyire értelmetlen ezt, meg azt csinálni azért, hogy egy jobb életet élhess és megkaphasd a hivatalos papírjaidat arról, hogy végigszoptál x időt, addig tanulhatnád is azt a nyavalyás nyelvet. Szánalmas ez a hozzáállás, gondolkodj el, hogy ez megéri-e az energiádat.
2021. jan. 25. 14:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Azt mondod szótlan vagy és üzletet akarsz nyitni? Ez már itt halott ötlet.
2021. jan. 28. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!