Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki hogyan keres vagy talált...

Ki hogyan keres vagy talált munkahelyet ahol jelenleg dolgoztok?

Figyelt kérdés
kiváncsi vagyok hogy milyen úton modon lehet állásokhoz jutni. Netről néztetek ki vagy ismerős által vagy irjátok le aki akarja hogy hogyan.
2021. jan. 24. 19:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%
A protekciósoknak nagy dicsőség, hogy csak segítséggel találnak munkát, maguktól nem.:D
2021. jan. 25. 01:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az volt a vicces, hogy ismeretséggel bejutottam egy kedvezőtlen helyre, majd később beadtam egy olyan helyre, ahol senkit nem ismertem (de úgy voltam vele, hogy nincs vesztenivalóm), bementem 2 körre és felvettek :) Simán a szervezet oldalán volt fent a hirdetés.
2021. jan. 25. 02:30
 13/18 anonim ***** válasza:
linkedinen, professionon
2021. jan. 25. 10:59
 14/18 anonim ***** válasza:

11-nek.

De legalább dolgoznak a protekciósok, és nem otthon ülnek a valagukon. Teljesen mindegy, hogy valaki protekcióval vagy anélkül jutott munkához. Ha dolgozik, pénzt keres, a munkáját elvégzi, akkor nincs miért felhánytorgatni neki azt ami lehetőséget kapott. Persze az irigység nagyon erős az ilyen embereknek mint neked.

2021. jan. 25. 16:21
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
14: Rettenetesen irigy vagyok, mert jól fizető munkám van amiért én dolgoztam meg és nem más rendezte helyettem. Képzelheted.
2021. jan. 26. 03:50
 16/18 anonim ***** válasza:

A tudásért az is megküzdött, aki protekcióval jutott be valahová. Az állást nemcsak megszerezni kell, hanem megtartani is.

Én írtam egyébként a #6-os választ, és nem értem, hogy miért lett lepontozva (a többivel együtt). Apukám vállalkozó, az ismerőse, akinek néha dolgozik, nem talált adminisztrátort, mert nem olyan sok a fizetés, a munkahely konkrétan egy hegyen van, távol a környékbeli településektől, ráadásul a munkaidőnek csak az átlaga 8 óra, amúgy télen 6, tavasszal, ősszel 8, nyáron 10 órát dolgozunk, mert igazodunk a fizikai dolgozókhoz.

Amúgy ugyanúgy végigmentem az összes lépésen, ugyanúgy volt interjú, próbaidő. Ugyanúgy elvégzem az összes feladatot, sőt, egy csomó folyamatot jelentősen lerövidítettem.

Amúgy munka mellett egyetemen tanulok, olyan hiányszakmát, amivel nem lesz probléma munkahelyet találni.

2021. jan. 26. 05:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Én protekcióval jutottam be. Hülye lettem volna nem élni a lehetőséggel. De csak ennyi a protekció, bent már duplán bizonyítanom kellett, hogy érdemes voltam arra, hogy adtak egy lehetőséget. 10 éve dolgozom, és már magasabb pozícióban vagyok, amit már nem protekcióval szereztem, hanem megdolgoztam érte. Az olyanok mint a 11-es válaszadó igenis irigy, mert neki nem volt ilyen lehetősége. Ha lett volna, szintén 2 kézzel kapott volna utána. (még akkor is ha tagadja)
2021. jan. 26. 15:27
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
17: Képzeld el, hogy volt lehetőségem, de többre mentem úgy, hogy nem mások tették be a seggem tudás nélkül. Szeretem magam megalapozni a jövőm. Ha ez irigység, akkor irigy vagyok igen.:)
2021. jan. 26. 18:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!