Egy tanúsító auditor bevétele jó esetben milyen határok között mozog megbízásonként?
Attól függ mit auditálnál, de 2 év belső auditori kevés tapasztalat.
Nem mellesleg pl egy iatf lead auditorit megcsinálni kb 2 millió forint
Köszönöm szépen a válaszokat.
Nem csak a két napos, hanem a 3 féléves szakirányú továbbképzést is megcsináltam ezzel kapcsolatban. Tudom, hogy a 2 év még kevés, és ahogy a 2.-es válaszoló is írta. Mozgósítani kell az erőforrásokat hozzá $$$. Azért tettem fel a kérdést, mert szeretek előre tervezni. Pl. 3 év múlva már 5 év tapasztalatom lesz, és addigra tudok gyűjtögetni is valamennyit. Motivál a vízió :D Persze most minden megváltozhat, csak szeretném tudni mihez képest változik:)
A területet illetően az alapképzettségeim fényében szívesen auditálnék IT területeket, szolgáltatást, oktatást.
Nagyon sok "sima/belső" auditori állást böngésztem végig. Az a gondolom, hogy a tanúsító auditorról nem találtam semmi konkrétat, hogy milyen feltételek mentén működik, csak annyit, hogy pár cég keres embereket szerződéses keretek között. Nem zargattam őket, még nem szeretnék váltani, csak érdekel :)
El foglak keseríteni
1) ennek a képzésnek semmilyen relevanciája nincs, ha auditor akarsz lenni, gyakorlat kell és minél több technológia ismerete
2) 9001 auditorral Dunát lehet rekeszteni
Köszön szépen a válaszod, nincs ezzel gondom, mármint nem keseredem el nagyon, hanem készítek C, D, E... terveket, és azokat is megalapozom. (B-terv van, az teljesen más terület, azzal jól haladok).
Olyan szempontból segítséget jelentett a válasz, hogy akkor logikai szinten ne ez legyen az első a lehetőségek közül, amire a legtöbb erőforrást fordítom :) Ez nem baj, hanem információ :) Gyűjtöm a gyakorlatot a fülem mögé, és lelkesen figyelek. Most akkor ez első elég, és pár év múlva előveszem az ügyet, ha még aktuális.
Ne később vedd elő, csak tudatosan készülj elő! Ha auditor akarsz lenni az egy 10 éves terv. És ne a 9001 legyen a végcél, hanem pl iatf, 13485 stb.
Első lépés meg a 6.3, ha már meglesz a megfelelő munkatapasztalatod, ami kell hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!