Big4 másodéves auditor mennyit keres?
Annyit, mint általában bármelyik multinál a másodikos aszisztens éveikben járó auditorok.
De unalamas már ez a Big4-nál mennyit keres egy jogász, egy gyakornok, egy ez, egy az... Komolyan nem tudja egy céghez jelentkező, hogy kb. mekkora fizetésre számíthat? Kellene a gyk-nak egy "mekkora fizetésre számíthatok a BIg4-nál" kategóriát csinálnia.
Majd megmondják ha elérsz oda az interjúban, hogy mekkora fizetést kapsz. Attól miért lesz jobb, ha ott megkérdezed, esetleg találsz olyat, aki ott dolgozik és tudja, hogy a te pozíciódban mennyit keres valaki, majd amikor odakerülsz, akkor neked kevesebbet adnak, mert nincs annyi tapasztalatod, több a jelentkező, vagy akármi más okból? Ha meg többet ajánlanak, akkor meg örülsz.
Magyarázza már el nekem valaki, hogy mi értelme az ilyen kérdéseknek.
Attól függ melyik.
Egyiknel túlóra atalany van, másiknál fizetik a túlóra oraszamra. Megint egy másiknál kicsit magasabb és úgy fizetnek túlóra. Direkt nem nevezem néven őket, de amelyiktol eljottem ott nemrég szűnt meg a túlóra kifizetés.
Privátban szívesen segítek. 4 évet voltam, kettőt itt kettőt ott.
Utolsó vagyok, a francot nem különbek, 4-5 év után oda mész ahova akarsz utána kB, ez még mindig így van.
Csak valamit valamiért alapon ezért sz.. pni fogsz pár évet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!