Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol találhatok Budapesten...

Pszicho88 kérdése:

Hol találhatok Budapesten jelenleg munkát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék munkát találni.

Akármi érdekel, de főként kétkezű munkák.

Gyári meló, ami betanításos, gyártással kapcsolatos szalagmunkák, csomagolói munka, takarítás.

Az eredeti szakmámban jelenleg nem tudok elhelyezkedni, mert megszűnt. A jofogason, facebookon és pár oldalon keresgéltem, de semmit nem találtam. Tudtok tippet adni, hogy hol találhatnák még munkát? Akár havi 100-250 ezerért is eldolgoznék.

Köszönöm.

:)

2021. jan. 23. 01:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Profession.hu
2021. jan. 23. 02:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyesmi munkák vannak Jófogáson is,facebookon is érdemes nézelődni.
2021. jan. 23. 07:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

2-es, megírta a kérdező, hogy a Jófogáson meg a Facebookon se talált.

Kérdező, nem tudom, Te hogy kerestél, de én 5 perc alatt találtam olyan állást, amit írtál, tegnap délután lett feladva

[link]

De itt van még számos más állás is, bp-i:

[link]

2021. jan. 23. 07:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

De azért te is a Jófogást javaslod...pfff.

Attól,hogy ketesgélt,és nem talált őszerinte semmit,még van,mint ahogy a te példáid alá is támasztják.

2021. jan. 23. 08:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon lehet, mert 1helyre 100-200 jelentkező is van.

Legutóbbi interjún 60ból 2t(!) vettek fel!

2021. jan. 23. 11:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
3as ráadásul, amit ide kimásoltál Jófogásos melót, konkrétan kamu....állandóan visszajön az e-mail onnan.
2021. jan. 23. 12:46
 7/12 anonim ***** válasza:
52%

Na jó, akkor kezdjünk bele: 3-as vagyok:

4-es, igen, azért másoltam be a Jófogásról, hogy bebizonyítsam, hogy mégis lehet ott találni (szerintem) - én legalább vettem a fáradságot és megpróbáltam segíteni (mint az 1-es is)

6-os, esetleg ne jelentkezzek is az állásokra, hogy kiderüljön, melyik valós és melyik kamu?

Komolyan mondom, nem hiszem el, az ember megpróbál segíteni és akkor a többiek azzal vannak elfoglalva, hogy belém kötnek, "ugrálnak a hátamon".

Egészségetekre - további szép napot :-)

2021. jan. 23. 13:28
 8/12 anonim ***** válasza:
47%
jó nagy nálad a szórás. akár havi 100ért vagy 250ért is eldolgoznál :D
2021. jan. 24. 15:55
 9/12 A kérdező kommentje:

Azért írtam a havi 100-at, mert akár 4-6 órás részmunkaidős állás is érdekel heti 2-4 napban.

Köszönöm a segítséget mindenkinek.

A jófogásos melókat néztem. Amit belinkeltetek a 4. kerületi E-help csomagolás meló konkrétan heti 2 szer adja fel a hirdetést és már többször jelentkeztem de semmi.

Sok hely válogat és többször is látom ugyanazokat a hirdetéseket.

ezeken a helyeken próbálkoztam már:

simplejob.com

www.whc.hu

hu.jooble.org

www.dologido.hu

profession

jofogas

facebook csoportok

Próbálkozok, aztán előbb- utóbb lesz valami a nagy számok törvénye alapján.

Köszönöm.

2021. jan. 24. 20:35
 10/12 anonim ***** válasza:

Illetve érdemes elmenni a helyi önkormányzati munkanélküli központba is, mert sok esetben kisvállalkozók oda (is) raknak ki munkákat. Vegyed magad jegyzékbe mindenképpen, hogy míg vársz, talán egy ingyen OKJ-re is szert tegyél, bár erre általában sokszoros túljelentkezések vannak.

Itt érdmes nézni a szabályokat és a címeket.

[link]

A kerületednek megfelelőt használjad!

2021. jan. 25. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!