Milyen tapasztalatok vannak gépjármű-értékesítő munkáról?
Az általános légkör nem beosztás függő, hanem az adott konkrét munkahely határozza meg.
Új autókat akár vezetheted is, de nem biztos, hogy azonnal megkapod ezt a lehetőséget, jellemzően a régebbi, rutinosabb kollégák vannak megbízva ezzel.
Kasszát semmi esetben nem kezelsz, arra van pénztáros/pénztárosok.
Feladatod az értékesítés, a típusok alapos, mélyreható ismerete, hitellel kapcsolatos információk/hitelügyintézés előkészítése, e-mailes kapcsolattartás.
Persze értem. De ebben a vidéki városban nincsen minden sarkon autószalon.. sőt legalább 50 km-en belül sincs.
Emellett nyilván nem ugy értettem, hogy nem leszek segitőkész meg stb..
Csak szerettem volna pár véleményt olvasni, hiszen nincs tapasztalatom ilyen téren
7: mi is csak arra utaltunk, hogy ne gondold, hogy ez olyan egyszerű. Amúgy autóért simán utazik az ember több száz km-t is, nemhogy 50et.
Amúgy mailezés a lehetséges vevőkkel, időpontegyeztetés, hitel és biztosítási ügyintézés, autóátadás. Minél több kocsit eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!