Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen tapasztalatok vannak...

Milyen tapasztalatok vannak gépjármű-értékesítő munkáról?

Figyelt kérdés
Új autók értékesítése a feladat. Érdekelne, hogy akinek VAN tapasztalata ilyen téren, milyen az általános légkör? feladatok? fizetés? az új autókat vezetni is kell? Illetve a több milliós autókat, ha megveszik, én kezelem a kasszát, milliókat? vagy erre van felsőbb vezetés?

2021. jan. 22. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az általános légkör nem beosztás függő, hanem az adott konkrét munkahely határozza meg.

Új autókat akár vezetheted is, de nem biztos, hogy azonnal megkapod ezt a lehetőséget, jellemzően a régebbi, rutinosabb kollégák vannak megbízva ezzel.

Kasszát semmi esetben nem kezelsz, arra van pénztáros/pénztárosok.

Feladatod az értékesítés, a típusok alapos, mélyreható ismerete, hitellel kapcsolatos információk/hitelügyintézés előkészítése, e-mailes kapcsolattartás.

2021. jan. 22. 13:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2021. jan. 22. 13:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha van érzéked az értékesítéshez, akkor lehet vele jól keresni, de én spec biztos a büdös életbe nem csinálnék semmilyen értékesítő munkát.
2021. jan. 22. 13:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Én sem vállalnék el mindenféle telefonos stb. értékesítő állást, azonban úgy gondolom, aki autót szeretne vásárolni, úgyis bejön és megveszi. Arra nem kell "rátukmálni".
2021. jan. 22. 13:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez csak fél igazság. Először is az hogy bejön nem biztos hogy ott vásárol, szóval rá kell beszélned, hogy nálatok jár a legjobban. Plusz ha bejön azzal hogy 7 millióért akar kocsit, de te rá tudod tukmálni a 12 milliósat, akkor nyilván több lesz a fizud a jutalék miatt.
2021. jan. 22. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:
4: én pl ugyanannak a márkának 3 szalonjában is voltam. Szerintem a másik két értékesítőnek nem volt mindegy, hogy a harmadiktól vettem meg végül az autómat.
2021. jan. 22. 13:29
 7/8 A kérdező kommentje:

Persze értem. De ebben a vidéki városban nincsen minden sarkon autószalon.. sőt legalább 50 km-en belül sincs.

Emellett nyilván nem ugy értettem, hogy nem leszek segitőkész meg stb..

Csak szerettem volna pár véleményt olvasni, hiszen nincs tapasztalatom ilyen téren

2021. jan. 22. 13:49
 8/8 anonim ***** válasza:

7: mi is csak arra utaltunk, hogy ne gondold, hogy ez olyan egyszerű. Amúgy autóért simán utazik az ember több száz km-t is, nemhogy 50et.

Amúgy mailezés a lehetséges vevőkkel, időpontegyeztetés, hitel és biztosítási ügyintézés, autóátadás. Minél több kocsit eladni.

2021. jan. 22. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!