Mennyi a fizetése egy villamosvezetőnek Budapesten?
Azt hallottam hogy jól keresnek.
De vajon sok lehet a túlórájuk is?
Mennyit dolgoznak ezért a fizetésért?
"orvosi alkalmasság".... Ez nagyjbából semmi,..."
Hát azért mégiscsak valami, ha 1-es, aki gondolom egyben a 4-es is, nem felelt meg.
"Mondjuk azt nem tudom hogyha nem sikerül a vizsga/vizsgák akkor mivan. De szerintem nem kell visszafizetni sikertelen tanfolyam esetén sem a bért."
Sanszos, hogy vissza kell fizetni, de ezt 100 %-ra nem tudom, a jelenlegi állapotokat.
Egy éves bérlet árán vesztek "valamit" aminek 4 kereke van és gurul, nem kell többet alkalmazkodni, plusz a parkolás is ingyenes mostanság az év nagyrészében! Megfontolandó :)
A Kovid miatt kirúgott repülőpilóták fognak csak átmenni, a villamosvezetői orvosi, és egyéb alkalmassági vizsgálatokon, nameg a "szívós, feszes" tempót is jól bíró kis stuardeslányok.
Ebben az iparágban, nagyon elkezdtek ám "fölözni", szóval ne érjen senkit csalódás, ha elutasítják, vagy "nem sokáig marad pályán"
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!