Mennyi a fizetése egy villamosvezetőnek Budapesten?
Azt hallottam hogy jól keresnek.
De vajon sok lehet a túlórájuk is?
Mennyit dolgoznak ezért a fizetésért?
Jól keresnek, de repülőorvosi alkalmassági kell kb hozzá.
Ha már hangosan veszed a levegőt alkalmatlan vagy.
1-es, jól keresnek??? Hmmm...
Ha szerinted az Ő fizetésük jó ahhoz, hogy hajnalban fél 3-kor kel, hogy az első villamos elindulásához beérjen vagy máskor éjjel végez és éjszakai járatokkal megy haza végig a városon (már ha van járat arra, ahol lakik), ha jól keres, ahhoz képest, hogy se ünnepnap, se semmi, fél lábbal állandóan a börtönben van az autósok és a gyalogosok miatt, akkor tudod mit, legyél villamosvezető! :-)
Kérdező, itt vannak a feltételek a felvételhez és a tanfolyam idejéről, stb.
Itt pedig a szabályzatok, miket kell megtanulni:
Ha úgy érzed, hogy mindezeken át tudod rágni magad, akkor hajrá,. De előre szólok: ha megfeleltél az egészségügyi vizsgálatokon, az csak egy része a dolognak: a szabályzatokat szóról szóra kérik, tehát ha a tanulás nem erősséged, akkor bele se fogj :-)
3/3 anonim ***** válasza:
1-es, jól keresnek??? Hmmm...
Ha szerinted az Ő fizetésük jó ahhoz, hogy hajnalban fél 3-kor kel, hogy az első villamos elindulásához beérjen vagy máskor éjjel végez és éjszakai járatokkal megy haza végig a városon (már ha van járat arra, ahol lakik), ha jól keres, ahhoz képest, hogy se ünnepnap, se semmi, fél lábbal állandóan a börtönben van az autósok és a gyalogosok miatt, akkor tudod mit, legyél villamosvezető! :-)
Kérdező, itt vannak a feltételek a felvételhez és a tanfolyam idejéről, stb.
Itt pedig a szabályzatok, miket kell megtanulni:
Ha úgy érzed, hogy mindezeken át tudod rágni magad, akkor hajrá,. De előre szólok: ha megfeleltél az egészségügyi vizsgálatokon, az csak egy része a dolognak: a szabályzatokat szóról szóra kérik, tehát ha a tanulás nem erősséged, akkor bele se fogj :-)
Jól keresnek ahoz képest, hogy 8 általánossal és még JOGSI nélkül is el lehet kezdeni.
Mentem volna, mert egynek jó lenne, de nem feleltem meg az orvosin :(
3
Igen, jól keresnek ahhoz képest, amennyit egy pedagógus, ápoló, rendőr vagy tűzoltó keres.
Nekem irodistaként félig állami cégnél is járt tiszta konyha, hűtő, amiből nem csórják el a kaját, ingyen darálós kávé. Nekik szutykos tartózkodó van, mindent vigyél magad, a kajádat meg el fogják lopni (nem kollégák, de erről most ennyit).
Most ugyanannyi, mint rokonomnak.
Viszont nekem ha vége a munkaidőmnek, tanulhatok. :/
Ennek ellenére az ápolók, pedagógusok, tűzoltók és rendőrök fizetését tartom botránynak.
Azt írják br. 2092Ft órabérben vannak. Ez gondolom az alapbér, erre még megy műszakpótlék, túlórapénz szerintem van teljesítmény prémium is stb.
"Jelentkezés feltételei:
büntetlen előélet (erkölcsi bizonyítvány)
általános iskolai végzettség (8. osztályos bizonyítvány)
betöltött 20. életév
orvosi alkalmasság"
Ez nagyjbából semmi, ráadásul van egy 7 hónapos tanfolyam ami alatt ráadásul fizetnek is
"a tanfolyam elméleti része alatt bruttó 212.800 Ft
a tanfolyam gyakorlati része alatt bruttó 258.400 Ft"
Ez sem rossz üzlet.
Mondjuk azt nem tudom hogyha nem sikerül a vizsga/vizsgák akkor mivan. De szerintem nem kell visszafizetni sikertelen tanfolyam esetén sem a bért.
Nekem van villamosvezető ismerősöm, ő nagyon szerette, jól is keresett vele, aztán átment a vasúthoz inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!