A K&H videointerjús előszűrése után hány nappal jeleznek vissza általában?
Nem K&H, de finance pozi, nekem volt olyan hogy 1 hónap után hívtak be interjúra, és volt egy SSC-s kezdő pozi, aminél 2 hónappal ! az interjú után szólt a hr-es kislány hogy az interjúztató Zsoltinak nagyon tetszettem, várnak, mikor tudnék kezdeni. Vicc. Legjobb barátom IT, programozó, szintén kezdő, T cég 4 hónappal később hívta föl, a stratup ahol most van pedig 1!..Embertelen.
Mire jelentkeztél amúgy?
Jogi pozícióra jelentkeztem. Az azért elég érdekes. Hallottam már olyat, hogy valakit más másnap hívtak, igaz az big4 cég volt.
Ezek szerint cége válogatja, az app szerint jan 30.-ig lehet beküldeni a videókat, lehet csak azután kezdik megnézni őket.
Persze simán lehet, hogy már rég ajánlatot is adtak valakinek és lezavarták az egészet, de legalább még tudok reménykedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!