Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyhogy vannak hetero férfi...

Hogyhogy vannak hetero férfi nőgyógyászok?

Figyelt kérdés

Sosem voltam képes megérteni, hogy egy férfi, aki napi szinten ilyenekkel találkozik, mint pl. hüvelygomba, menstruációs gondok, stb. és aki nem szexi értelemben egész nap a nők puncijában turkál (asszem így van az Ovizsaru-idézet 🤣), ráadásul többségében nem bombázókéban, az hogy képes gerjedni egy nőre?

Ugyanez női oldalról egy urológusnál.

Nagyon tisztelem ezeket az orvosokat, de érteni nem értem.

2021. jan. 7. 09:04
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Eredetileg nem is voltak nőgyógyász nők, csak férfiak. Egyszerűen különválasztják a magánélettől. Egy sebész, vagy boncmester sem undorodik meg a párjától a munkája miatt. Nem mellesleg gennyesre keresik magukat. Egyik legjobb biznisz a nőgyógyászat és a szülészet az emberek lehúzására. Van már olyan orvos, aki fél milliót elkér egy szülés levezetéséért. Bőven megéri nekik ezt a munk@t végezni.
2021. jan. 7. 09:19
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Egy sima szülésért kap 150-200 ezer forint hálapénzt. Közben nem is csinált semmit, a nő szült. Van, hogy napi két-három, vagy több szülést is levezet. Itt a kórházigazgató maga mondta, hogy a szükséges 17 helyett csupán 7 nőgyógyászuk van, ők állják a sarat.

A magánrendelésen 12 ezer, hogy odaad egy nyamvadt receptet.

Nőgyógyászati műtét: attól függ, ha a páciens rákos, és az élete múlik rajta, elég mélyen zsebbe fog nyúlni.

Akkor most számolj egy kicsit. Ennyi pénzért te bevállalnád, hogy felírsz egy receptet hüvelygombára?

Nem beszélve azokról, akik szeretnek Istent játszani, élet és halál ura a szülőszobában. Ez megint inkább férfiakra jellemző. Sajnos.

Fura módon Magyarországon, főleg a fenti okokból, alig van női nőgyógyász. Külföldön inkább fordítva. Pont azért, mert egy nő megérti, hogy milyen a menstruációs görcs vagy a szülési fájdalom.

2021. jan. 7. 09:22
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
2 Sőt, tisztelt a kivételnek, de rengeteg nőgyűlölő férfi nőgyógyász van, akik imádjám megalázni a kiszolgáltatott helyzetben lévő betegeiket. Némelyik teljesen pszichopata. Nem csoda, hogy nem befolyásolja őket a munkájuk, hiszen nem az embert, csak a pénzt látják benne.
2021. jan. 7. 09:28
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
3-as! Én pont fordítva hallom nőktől. Nincs rosszabb egy nő nőgyógyásznál. És utána kb. azok jönnek, amit írsz.
2021. jan. 7. 09:33
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
4 Nálunk alig van nőgyógyász nő, így velük nincs tapasztalatom. Az kétségtelen, hogy az orvosok közt sok pszichopata van. Ezt nem én találtam ki, kutatások bizonyítják.
2021. jan. 7. 09:37
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
#3: Ez nem férfi nőgyógyász különlegesség, az orvosok nagy része ilyen szakterülettől és nemtől függetlenül.
2021. jan. 7. 09:45
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

6 Persze, ebben is vsn igazság. Viszont a nőgyűlöletre hajazó viselkedést eddig még csak a nőgyógyász férfiaknál figyeltem meg. Ezt nem csak én tapasztaltam így, hanem más nők is rajtam kívül. A többi orvos csak simán bunkó, ismét tisztelet a kivételnek.

Egyébként volt egy nagyon rendes, igazán korrekt, kedves férfi nőgyógyászom. Sajnos már meghalt. Ő rendesebb is volt, mint 1-2 nő aki ott dolgozott.

2021. jan. 7. 09:54
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
Az én nőgyógyászom egy rendes bácsi, már a nagymamám is hozzá járt. Onkológus is, alapos, kedves, és ha bármi gyanú van, ő utánajár, jah és nem magándoki, hanem kórházi. Bár lassan nyugdíjba fog menni, amit sajnálok, mert tényleg jó orvos, ezért előre félek újat keresni. A női nőgyógyászokról én is szinte csak rosszat hallottam.
2021. jan. 7. 11:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A jó isten óvjon egy női nőgyógyásztól! Többel volt dolgom, senkinek sem kívánom. Durvák, közönségesek.
2021. jan. 7. 13:16
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Külön tudják választani a munkát a maganelettol.

Amúgy meg: soha a budos életbe nem megyek Női nőgyógyászhoz, mert életemben nem fajt annyira a vizsgálat, mint nála. Én meg még azt hittem h normálisabb, mert tudja hogy mi hogy merre. Inkább 100 férfi nodoki, mint egy női nodoki, bár nincs is a városban csak talán 2 v 3

2021. jan. 7. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!