Egy H&M-es dolgozó mennyit forintot keres?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel szívesen dolgoznának a H&M-Ben de persze csak ha jó a fizetés valaki tudja?🥺2021. jan. 5. 20:48
1/4 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
180.000ft/hó kb.
2/4 anonim válasza:
Részmunkaidős, bejelentett állás
- Alapbér: bruttó 115.000 Ft/hó, ami nettó 76.475Ft-ot jelent
- Vasárnapi pótlék: nettó 3.000 Ft
- Forgalmi bónusz: nettó 6.650 Ft (A bónusz- juttatás függ az üzlet havi forgalmától)
- 50%-os dolgozói vásárlási kedvezmény
3/4 anonim válasza:
Szerintem az 50 százalékos kedvezmény miatt a két kislány úgy lecsap erre a lehetőségre, mint tyúk a takonyra. Már értem, miért olyanok az eladók, amilyenek.
4/4 anonim válasza:
Szerintem bérminimum + pótlék főállásban. Jah meg ugye hétvégén is nyitva van, szóval akkor is dolgozni kell. Most nem is hiszem, hogy kellene az ember, de ahol van is felvétel nem fognak mindkettőtöket felvenni. Mellesleg nem csacsogni vesznek fel, hanem dolgozni. Barátnőm New Yorkerben volt, az elég hajtós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!