A futárok esetében van különbség a Netpincér/Woltosok,kontra az összes többi futár között akár fizetésben,akár bármi másban?
Tehát arra gondolok,hogy melyik éri meg jobban,egy étteremnél futárnak lenni,vagy a Netpincér/Wolt-nál lenni?
A segítséget,és észrevételeket előre is köszönöm!
Nem kell komoly matematikai műveltség hozzá, hogy kiszámoljuk.
Ha egy liter benzin ára: 375 Forint.
És mész napi 50 km-t (maximum) városban.
A kocsid elfogyaszt átlagban 6-7 litert (legyen 7).
Ha 100 km-re 7 km-t fogyaszt el
Akkor ez 50 km-re 3,5 l.
Be kell szorozni a benzin liter árával.
375 ft * 3,5 = 1312 ft
Tehát 1312 Ft.
Hogy a f*szomba van ez napi 5.000?
Valamit nagyon rosszul csinálsz!
25.
az, hogy egy futár (abnormális módon) megy napi 140 km-t egy városban, úgy, hogy egyébként adott zónákra van osztva MINDIG a munkaterülete az egy dolog... ezkábé a Budapest - Balatonfüred távolság lenne
a másik dolog, ami abnormális, hogy napi 11 órát dolgozik egy futár... értem, hogy van ilyen és kell neki a pénz, de nem ez az ÁTLAGOS... ezt tessék megérteni!!!
az átlag olyan napi 6-8 órát dolgozik... úgyhogy sehogy sem jön ki se a 140 km, se az a napi 5k penzin!
kiemeltél egy extrém példát...gratulálok:))...de idiótáknak szerintem felesleges magyarázni! Puszi... egy Netpincér futár
legjobb esetben is napi 3k
de ha nem tudtok megfelelő vezetés technikával menni
(értsd: nem egyfolytában gázt adni, és majd hirtelen fékezni)
akkor nem kell csodálkozni hogy ilyen nagy lesz a benzin számla!!!!
28-as vagyok
tisztázásképp: a legjobb esetben napi 3k-t úgy értettem
hogy maximum!! napi 3k
26.os,te ma nem kaptal sok cimet ahogy latom..😂😂
27. Draga netpinceres futar! Koszi a valaszod,epp magyarazol egy olyannak,akinek szerinted felesleges.:))))))
Aranyos vagy! Szep napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!