Girlll3 kérdése:
Munkahelyetekre keresnek embert?
Figyelt kérdés
Munkát keresek, elsősorban irodait, de bármire nyitott vagyok, ami legális.2021. jan. 5. 14:09
21/25 anonim válasza:
3, 6, 12, 14, 16 vagyok
Köszönöm kérdésed, családom is van, két szép gyermek boldog anyukája vagyok.
22/25 anonim válasza:
Hát nálunk 6-700 embert vetek fel idén. És azon gondolkodtam, hogy hol fognak azok leülni (amikor vissza kell menni), mikor az otthoni munka előtt is már a hely volt a probléma... (oké azért mentek is el páran máshova)
23/25 anonim válasza:
21: Persze azt mondasz amit akarsz. Lehet a valóságban gyereked sincs. Máskülönben vele foglalkoznál.
18: Azt gondolom, hogy rátapintottam a lényegre nálad.
Csak egyszerű majmok vagytok akik ide járnak dicsekedni mekkora istencsászárok, agyonképzett szerencsétlenek. Csak mikor megkérdezik mikor voltatok el utoljára túrázni a családdal már jön a fejvakarás.
24/25 anonim válasza:
Megkérdezheted, a Badacsonyban. De nem kell elhinned, simogasd csak a kamu 450 ezres bérpapírodat, gépbeállítókám.
25/25 anonim válasza:
Na, nem olvastam elég figyelmesen, nem a hely fontos, hanem a mikor. Karantén előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!