Girlll3 kérdése:
Munkahelyetekre keresnek embert?
Figyelt kérdés
Munkát keresek, elsősorban irodait, de bármire nyitott vagyok, ami legális.2021. jan. 5. 14:09
11/25 anonim válasza:
Itt mindenki űberzseni és 8 nyelven beszélő 4 diplomás cégtulajdonos. Milyen válaszokat vártál? Operátoroktól akik betanított munkások, vagy wc-s néniket? Vagy mit?
14/25 anonim válasza:
Nsc, huawei, BT szinte folyamatosan keres ilyen embereket.
15/25 anonim válasza:
Nsc az melyik cég? Úgy értem mi a teljes neve? Mert nem találom.
16/25 anonim válasza:
Az ITSH beszállítója. LinkedInen fenn vannak a hirdetéseik.
17/25 anonim válasza:
Itt a legtöbb kocka aki a saját diplomajara veri a fszat. Meg ilyen olyan hülye vizsgák... Karrierista állatok. Család van vagy kint magányosan éltek külföldön? Csak mert jó sok időtök van ide írni.
18/25 anonim válasza:
#11 és #17 savanyú a szőlő mi? Képzeld, aki penge, annak minden téren van kapacitása, az élet minden területén sikereket tud elérni. Egyébként ha valakinek nincs család vagy gyerek, akkor mi van? Erre a tetű világra nem is biztos, hogy érdemes gyereket vállalni, nagyon meg kell gondolni, és azt nem az a bajszos kövér fogja eldönteni a parlamentben, hogy tele kell-e szülni a bolygót vagy sem, hanem az adott személy és a párja.
19/25 anonim válasza:
Savanyú az te vagy apám :D looser
20/25 anonim válasza:
Jól van looser, a továbbiakban nem tárgyalok ilyen alacsony színvonalon mozgó anonim akárkikkel, akik nem bírják elképzelni, hogy másnak vannak kompetenciái és normális munkája. Tudod nekem olyan melóm van, hogy ma pl. egész nap gyk-t nyomtam két filmnézés közt az irodában. Törlöm is a kérdést a listámból, tehát innentől magaddal kommunikálsz looser.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!