Csak engem zavar, hogy ugyanannyit fizetést kap az,aki fél évet home officeban töltött és a munkáján lightosan csinálhatta, mint az, aki bejár dolgozni és neki a vírus miatt még több munkája is van mert mások helyett dolgozik?
Azért a munkakör sem utolsó szempont. Én pl. azért nem dolgozhatok otthonról, mert a munkaköröm megköveteli a személyes jelenlétet... Másé meg nem követeli meg, hát na bumm. Én inkább azt mondanám, dolgozzon csak mindenki otthonról, aki megteheti. Nekem kevésbé macerás bejárni így dolgozni. :)
Az meg, hogy ki mennyit keres, nem attól függ, hogy honnan végzi a munkáját.
5-ös vagyok: nekem muszáj bemennem a munkahelyre, mert ha valami gáz van valamelyik üzemben akkor szólnak és megyek. Ezt otthonról nehezen tudnám megcsinálni.
Egyébként akiknek nem kell fizikailag jelenlenniük, azokat ugyanúgy home office-ba "száműzték" nálunk is.
Az első 3 hónapban átlag heti 70 órám ment el home officban, hétvégét simán és nem duplázva számolva, ebből 40-et fizetnek.
VS
Decemberben összesen 11 órát dolgoztam, bár a felében szabin voltam, de a napi 1 óra munkával ki tudnék egyezni :), sajnos az első 3 hónappal súlyozva még mindig több időm ment el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!