Hogy lehetnék külföldre dolgozni? Hova lenne érdemes mennem?
Egy vagy 2 évről lenne szó, most fogok érettségizni, és nem érzem úgy, hogy készen állnék az Egyetemre, ezért halasztok 1-2 évet, amíg újabb motívációt kapok arra, hogy végig szenvedjek még 6 évet a tanulással :D
Hova tudnék menni? Angol B2 megvan, érettségi is lesz, viszont pl a lakhatást nem tudnám megoldani. Vannak esetleg olyan cégek, akik adnak lakhatást, amíg külföldön dolgozok? Vagy szerintetek mit csináljak?
almafabékát írtam.
Ha nem ismered a jelentését, keresd meg - már ha be van vezetve hozzátok a google... :-D
Segítek: gyakorlatilag semmihez nem értesz.
Ha meg a diplomán múlik a műveltségem, nyugodj meg, csak 1-2 évig fogok dolgozni
Btw van nem is egy olyan tanárom pl akik nem tudnak helyesen írni (ezek közül van 2 aki nyelvtan tanár)
Sok tanárom nem tud idegen nyelven beszélni (persze a nyelvi szakos tanárok ez alól kivételek)
Van egy orvosom, aki a legbunkóbb, legfaragatlanabb ember a világon
Van egy szomszédom, aki mérnökit végzett, és mégis olyan alpári ember, mint egy pl gáz szerelő (akiket ugye sokan lenéznek)
De tényleg, én vagyok az analfabéta :D igazad van.
Nyugi, a nagy unalmadban jelentettelek, nem kell itt unatkoznod, nyugodtan lehetsz a családoddal, vagy élhetsz a hobbidnak.
Szívesen, nem kell megköszönni, miattad tettem ☺️❤️ további gyönyörű életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!