Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehetnék külföldre...

Hogy lehetnék külföldre dolgozni? Hova lenne érdemes mennem?

Figyelt kérdés

Egy vagy 2 évről lenne szó, most fogok érettségizni, és nem érzem úgy, hogy készen állnék az Egyetemre, ezért halasztok 1-2 évet, amíg újabb motívációt kapok arra, hogy végig szenvedjek még 6 évet a tanulással :D

Hova tudnék menni? Angol B2 megvan, érettségi is lesz, viszont pl a lakhatást nem tudnám megoldani. Vannak esetleg olyan cégek, akik adnak lakhatást, amíg külföldön dolgozok? Vagy szerintetek mit csináljak?

2021. jan. 2. 22:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

almafabékát írtam.

Ha nem ismered a jelentését, keresd meg - már ha be van vezetve hozzátok a google... :-D

Segítek: gyakorlatilag semmihez nem értesz.

2021. jan. 3. 17:21
 12/16 A kérdező kommentje:

Ha meg a diplomán múlik a műveltségem, nyugodj meg, csak 1-2 évig fogok dolgozni

Btw van nem is egy olyan tanárom pl akik nem tudnak helyesen írni (ezek közül van 2 aki nyelvtan tanár)

Sok tanárom nem tud idegen nyelven beszélni (persze a nyelvi szakos tanárok ez alól kivételek)

Van egy orvosom, aki a legbunkóbb, legfaragatlanabb ember a világon

Van egy szomszédom, aki mérnökit végzett, és mégis olyan alpári ember, mint egy pl gáz szerelő (akiket ugye sokan lenéznek)

De tényleg, én vagyok az analfabéta :D igazad van.

2021. jan. 3. 17:26
 13/16 A kérdező kommentje:
13 ilyen szó nem létezik, és nem kerestem rá, de gondolom sokan rá fognak, ha elolvassák az értelmes kommentedet. ILYEN SZÓ NEM LÉTEZIK mielőtt valaki rákeresne.
2021. jan. 3. 17:27
 14/16 A kérdező kommentje:

Nyugi, a nagy unalmadban jelentettelek, nem kell itt unatkoznod, nyugodtan lehetsz a családoddal, vagy élhetsz a hobbidnak.

Szívesen, nem kell megköszönni, miattad tettem ☺️❤️ további gyönyörű életet!

2021. jan. 3. 17:30
 15/16 A kérdező kommentje:
16 nem ezt mondtam, hanem hogy sokan el vannak ragadtatva egy diplomától, igen, nehéz megcsinálni, de ha ekkora nagyokos mindenki, akkor a diplomás emberek 40-50%-a miért felejt el pl helyesen írni?
2021. jan. 3. 17:31
 16/16 A kérdező kommentje:
És amúgyis te nem vitázol, hanem személyeskedsz, tök alaptalanul, egy válaszomat láttad és úgy kezdtél el provokálni, holott jogosan védte meg magam. Ez olyan, mintha én most neked beszólnék, és te megvédenéd magad, én meg rád ugrasztanék még 20 embert...
2021. jan. 3. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!