Azok az emberek,akik a korona miatt nem találnak munkát,azoknak az állam úgy hallottam nem nagyon segít. Ti akik ebben a helyzetben vagytok,hogy érzitek?Mit tapasztaltatok?
Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 18:49
11/15 anonim válasza:
Dehogy segit.. mindenki a maga ura. Van melo csak keresni kell. En mar 2 honapja valtottam magamtol vendeglatasbol. Ne nezzenek madarnak. Nem melozok aproert 4 oras bejelentessel.. alljon be a tulaj ha akar..
12/15 anonim válasza:
10 - Igen, nem voltam gyerek és volt 7 év munkatapasztalatom de diákmunkában. Szóval pont olyan szerencsétlenül jött ki ez, hogy jogilag úgy lehetett kihozni a dolgot, hogy semmit se kapják mert nem teljes munkaidős tapasztalatom volt és korban is pont betöltöttem az állam lélektani határát. Csak azért mondom, hogy azért az is kemény volt, hogy 7 éve adózok, dolgozok és amikor hirtelen beüt a krach nem kapok egy forintot sem az államtól.
13/15 anonim válasza:
Más kérdés hogy az államnak mit kellene tennie és mit tesz. Igen. Ha már van ez a vírus és emiatt kötelező bezárni, támogatnia kellene, azokat akiket elbocsátottak. De nem így tesznek. Másokat és máshogy segítik. Jövőre majd lehet menni az urnákhoz és értékelni a kormány politikáját.
14/15 anonim válasza:
Nem segít az állam. De arra van esze és pénze h pl. a csedet majd teljes bruttóra növelje, de csak juliustól.
Tehát az igazán bajbajuttottakon nem segit csak akinek már van annak több legyen
15/15 anonim válasza:
Állami segítség? Felejtsd el. Áldozat csinálás van, nem emberek megsegítése. Itthon a lehúzást látom csak mindenhol. Akinek most segítenek, annak valóban vannak okai: tényleges megfelel a munkanélküli segélynek (lehet nem így hívják azta), vagy van ismeretség a munka ügyön belül és lett neki hirtelen egy szakmája. Itthon csak rabszolgát csinálnak az emberek az emberekből: rendőrség, egészségügy, stb mind mind megvannak kötve, rendesen. Lehet, nem tetszik amit írok egyeseknek, de látta valaki a valóságot? Mert én igen, és nem tetszik, de így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!