Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit lehet keresni menedzse...

Mennyit lehet keresni menedzserként BIG4 cégnél?

Figyelt kérdés

2020. dec. 31. 20:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Igen
2021. jan. 9. 20:21
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Bruttó 900-1000tHUF tényleg jól hangzik, optimális esetben évenkénti lépdeléssel 26-27 éves korra meglehet a menedzseri szint, ezért viszont szerintem irreálisan sokat kell feláldoznod. Aki dolgozott ezen a területen, tudja, hogy stafftól partner szintig, mennyire be vannak feszülve az emberek, egészségtelenül élnek, szar kajákat esznek, hiszen főzni nincs idő, rendszeres sport nem jellemző, szórakozás sok esetben kimerül az ivásban, társas kapcsolatok megromlanak. Persze sok dologtól függ a dolog, és kivételek mindig vannak, páran egész jól ellavíroznak ebben a közegben, de nem ez a jellemző.

Nem akarok senkit sem elijeszteni a BIG4-tól, de azért csak óvatosan, nem rabszolgák vagyunk. :)

2021. jan. 9. 22:28
 23/24 anonim ***** válasza:
Igaz, már nem mai kérdés és kicsit offtopic is, de pályakezdőként, ha nem feltétlenül tervezek évtizedeket lehúzni ott és partnerré válni, akkor megéri néhány évet Big4-nál dolgozni? Elvégre mégiscsak van nevük, lehet tanulni, tapasztalatot szerezni.
2021. nov. 4. 09:21
 24/24 anonim ***** válasza:

Természetesen megéri, legalábbis nekem megérte aztán ki tudja lehet máshol is tudtam volna előre lépkedni és jól váltani.

Én több mint 5 évet dolgoztam auditon, most számviteli vezető vagyok egy cégnél, összeségében nem bántam meg az itt töltött éveket.

2021. nov. 5. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!