Bruttó 900-1000tHUF tényleg jól hangzik, optimális esetben évenkénti lépdeléssel 26-27 éves korra meglehet a menedzseri szint, ezért viszont szerintem irreálisan sokat kell feláldoznod. Aki dolgozott ezen a területen, tudja, hogy stafftól partner szintig, mennyire be vannak feszülve az emberek, egészségtelenül élnek, szar kajákat esznek, hiszen főzni nincs idő, rendszeres sport nem jellemző, szórakozás sok esetben kimerül az ivásban, társas kapcsolatok megromlanak. Persze sok dologtól függ a dolog, és kivételek mindig vannak, páran egész jól ellavíroznak ebben a közegben, de nem ez a jellemző.
Nem akarok senkit sem elijeszteni a BIG4-tól, de azért csak óvatosan, nem rabszolgák vagyunk. :)
Természetesen megéri, legalábbis nekem megérte aztán ki tudja lehet máshol is tudtam volna előre lépkedni és jól váltani.
Én több mint 5 évet dolgoztam auditon, most számviteli vezető vagyok egy cégnél, összeségében nem bántam meg az itt töltött éveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!