Munkát alacsony fizetéssel is komolyan veszed?
Mert én életemben először akkor éreztem hogy 100%-ban komolyan tudom venni és tényleg precízen csinálni amikor elkezdtem nettóban 400 ezer felett keresni.
Amíg pl. diákként vagy még bármilyen szakmai tudás nélkül mekiben meg betanított munkákat csináltam minimálbérért, hát egyszerűen semmiféle tiszteletet vagy megbecsülést sem éreztem a munka iránt.
Emlékszem Mekiben egyik manager egyébként teljesen udvariasan közölte hogy időben érkezzek már munkába és pontosabban csináljam a feladatokat is, és én meg (nem flegmán vagy gúnyosan) de mondtam hogy jó de ez nem egy igazi rendes munkahely.
:D
Ő meg döbbenten nézett rám hogy mi van???
És ezt én tényleg őszintén így éreztem. Egyszerűen a fizetés mértékével egyenes arányban növekszik a munkám iránti tisztelet és odafigyelés.
Most már nettó 650-700 között keresek persze nem 20 éves vagyok hanem 41, de számomra ekkora összeg kellett hogy becsületes, precíz munkaerő legyek.
Szóval ez eléggé alacsony színvonalú jellem, de hát én ilyen vagyok.
Kíváncsi vagyok vannak még ilyen emberek?
# 2
Én azért nem csináltam lelkiismeretesen mert amit nyújtott anyagilag az igazából csak a létminimum volt. És az hogy ki tudtam fizetni egy albérleti szobát meg tudtam ennivalót venni, nem adott önbecsülést.
Pedig lett volna vesztenivalóm mert szüleimhez sem mehettem vissza mert ők nálam is nagyobb csórók voltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!