Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit érdemes tanulni amit...

Mit érdemes tanulni amit megfizetnek alkalmazottként és nem kell idegen nyelveket beszélni?

Figyelt kérdés

Angolul középszinten tudok,tehát média tartalmát köznyelvi szinten megértem, de ha tudományos a szöveg már nem megy vagy szakszavak vannak és beszélni azt nagyon nem tudok.

Nem akarom fejleszteni és ezzel foglalkozni, milyen lehetőségeim vannak?

2020. dec. 30. 17:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
bruttó 700 ezret akarok legalább
2020. dec. 31. 16:29
 12/16 anonim ***** válasza:
47%
Akkor meg tanulj burkolónak.
2020. dec. 31. 16:32
 13/16 anonim ***** válasza:

Vagy az lesz akkor, hoyg tényleg elmész valami jobban menő fizikai munkába vállakozónak (pl burkoló) vagy nekiállsz tanulni nyelvet + programozó/közgazdaságtan. Azért 700 bruttót még egy "sima" szellemi munkával se lehet keresni. (itt pl ssc-re gondolok) Nekem a baátaim között akik ssc-ben dolgoznak (ezek a jobban fizető szellemi helyek, amikhez nem kell valami erősebb végzettség) 4-600 között keresnek. Úgy hogy már van tapasztalatuk + angol + francia az amit kell használniuk munkában. (az egyik vidéken egy multinál, ő keres 400 körül) És ezek már a tapsztalattal rendeklező, jobb fizetések.

Vagy milyen munkát szeretnél csinálni? Fizikai/Szellemi? Milyen szakmád van?

2020. dec. 31. 16:42
 14/16 A kérdező kommentje:

Nagyon kockázatkerülő típus vagyok bármi olyanba félek belekezdeni ahol veszíthetek pénzt vagy nem biztosít garantált bevételt.

Nem tudom igazából hogy pontosan milyen munkát szeretnék az biztos hogy nagyon erős fizikai megterheléssel járót nem vállalnék ahol tönkremehet az egészségem.

Jelenleg van egy betanított szellemi munkám irodában elüldögélek morzsákért, de ez nagyon kényelmes és nagyon biztos. Fejlödnöm kellene csak nem tudom merre, szerencsére van bőséges megtakarításom illetve sok időm hogy kitaláljam mégis mit akarok.

2020. dec. 31. 16:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Lehet tanulni mérnök meg informatikai irányba, de rá kell jönni, képes vagy-e megtanulni, mert erősen rétegmunka, az egyetemen kb. 2/3 kibukik. Nem vicc. Orvos vagy ügyvéd is lehetsz, ha elhivatott, kitartó vagy és jópár évig hajlandó vagy felvenni a sz*póálarcot. Ezeken túl, ha nem derogál, akkor szakma, végül maszekban. A közgazdász jó lehet, csak szűkebb a piac, kell a nyelv (inkább 2-3), de a tanulmány se sétagalopp, csak a fenti kettővel szemben inkább felfogható "mezei aggyal" is.
2021. márc. 15. 18:17
 16/16 A kérdező kommentje:
"Mezei agyam van".
2021. márc. 15. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!