Akit közületek lekezelően fogadtak egy munkahelyen és megalázóan beszéltek vele és visszabeszélt azt nem rúgták ki?
Engem kikezdtek az első félévemben. Mindig megvédtem magam, de azért tiszteletlen, visszabeszélős, flegmázós sosem voltam, így nem lett volna miért kirúgni. Nem ütöttem meg olyan hangnemet, amit nem kellett volna.
Emberek vagyunk, a legtöbb munkahelyen szerintem kis hazánkban valahol természetes is, hogy nem fogadnak azonnal tárt karokkal, de a tiszteletet úgy gondolom adjuk meg egymásnak, illetve követeljük is meg egymástól.
Igaza van az 1-es válaszolónak.
Na, ha alaposan összevered egy seprűnyéllel akkor kirúgnak és még fel is jelentenek.
Ha kikéred magadnak, szintén elkönyvelnek köcsögnek, esetleg ki is rúgnak.
De miért ne lehetne finoman megjegyezni, hogy "ne haragudj, de kérlek beszélj velem is olyan normális hangnemben, mint xy-nal, nem ártottam neked semmit, csak szeretném jól végezni a munkámat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!