Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akit közületek lekezelően...

Akit közületek lekezelően fogadtak egy munkahelyen és megalázóan beszéltek vele és visszabeszélt azt nem rúgták ki?

Figyelt kérdés
én múltkor a munkahelyemen úgy éreztem hogy a pénzért kell ezt eltűrnöm mert nem akarok egy hét után új munkahelyet keresni.

2020. dec. 29. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Te és a hozzád hasonlók az oka hogy ennyi mindent megengednek maguknak.
2020. dec. 29. 18:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Engem kikezdtek az első félévemben. Mindig megvédtem magam, de azért tiszteletlen, visszabeszélős, flegmázós sosem voltam, így nem lett volna miért kirúgni. Nem ütöttem meg olyan hangnemet, amit nem kellett volna.

Emberek vagyunk, a legtöbb munkahelyen szerintem kis hazánkban valahol természetes is, hogy nem fogadnak azonnal tárt karokkal, de a tiszteletet úgy gondolom adjuk meg egymásnak, illetve követeljük is meg egymástól.

Igaza van az 1-es válaszolónak.

2020. dec. 30. 10:54
 3/5 A kérdező kommentje:
csak ugye én nem akarok két nap után repülni sehonnan mert fölöslegesen szaladgáltam előtte akkor kevesebb pénzért nem 100 000 ért...és ha kikérem magamnak a hangnemüket kirúgnak, mert lehet csicskának kellek oda pont, és nem tudom megvédeni magam tehát el kell tűrnöm őket mosolyogva ( ha megvédem magam, akkor repülök vagyis szépen nem tudom csak elkergetni az illetőt vagy hasonlók legszívesebben alaposan összeverném egy seprűnyéllel)
2020. dec. 30. 10:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Na, ha alaposan összevered egy seprűnyéllel akkor kirúgnak és még fel is jelentenek.

Ha kikéred magadnak, szintén elkönyvelnek köcsögnek, esetleg ki is rúgnak.

De miért ne lehetne finoman megjegyezni, hogy "ne haragudj, de kérlek beszélj velem is olyan normális hangnemben, mint xy-nal, nem ártottam neked semmit, csak szeretném jól végezni a munkámat."

2020. dec. 30. 12:08
 5/5 A kérdező kommentje:
ez még végülis lehetséges :)
2020. dec. 30. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!