Mit mondjak, hogy miért váltanék munkahelyet?
Sziasztok!
Jelenleg egy olyan munkahelyem van, ami nagyon sok stresszel jár. Nincs mellette időm semmire, barátaimra családomra stb. A párkapcsolatomnak is ez lett a veszte. Most tervezek munkahelyet váltani, ha netán eljutok interjúig és megkérdeznék, hogy miért váltottam. Mi lenne a legjobb válasz erre a kérdésre, amivel nem szereznék minusz pontot a HR-es szemében? Mert sok helyen ugye elvárás a "stressz tűrő képesség", viszont a mostani melóm extrán leterhelő...
Én is a szokásos bullshitet adnám elő. Úgyis csak erre vevőek. Mérnökként mondom ezt.
Egyértelmű amúgy, hogy mit akar az ember. Pénzt illetve minél több szabadidőt. Kár szépíteni.
Piaci viszonyoknál felfalnak ennyi... Idősebb, koros embert fel se akarnak venni.
Akkor majd megsoroznak lehetetlen feladatokkal és fel se tudsz készülni.
- A haverom mondta, hogy jó a környéken a menü. 😔🤐🤭🤦♂️
- Ott szoktam szereltetni a szomszédban a porszívót, mindig nagyon kedvesek.
Ne ezeket!
A komoly duma se érdekli őket meg is pusztulhatsz.
Az ismerősöm most lépett le innen viszont nekem jó lenne, mert alig élek még.
Bejárós volt de én elhiszem, hogy nekem főnyeremény lesz ez a hely.
Feladta, mert nem kitartó nem más volt az oka,hogy nem tetszett, hanem a jelleme. 😢🥺
Elköltöttem sok pénzt tanulásra és nem szégyenlem.
Autodidakta módon is tudok fejlődni.
Szükséged van a változásra, nem akarsz egy helyen egy életet eltölteni. Én mindig ezt mondtam. Volt hogy megkérdezte a HR-es csaj, hogy ez azt jelenti, hogy ha felvesznek akkor lehet lelépek pár év múlva? Mondom az attól függ, hogy milyenek a fejlődési lehetőségek illetve a juttatások.
Felvettek aztán átmentem más céghez 3 év múlva nettó 50-el többért.
Előre lépni csak úgy lehet ha máshova mész. Nagyon ritka ha valaki cégen belül vezető lesz.
Nemlétező jövedelemből viszont értelmetlennek látom fejlődni és nem is lehetséges, a dupla elvárás sem másokhoz viszonyítva, mert nem lehet kifizetni a tanulást, vagy gondolkodni egyáltalán.
Mindig tiszteletem és nagyrabecsültem a helyet, ahova felvettek sajnos már szeretném, ha engem is becsulnének.
Tudom ez kellemetlen a kialakult hierarchiában, de most haljak meg.
Azt ne mondd, hogy család, mert akkor megmondják, hogy tartson el a nyugdíjas anyukád és kinlódj még, mert nem vagy vidám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!