Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Angliában, könyvelői munkával...

Angliában, könyvelői munkával jól lehet keresni?

Figyelt kérdés

Középfokú végzettségre gondolok,hogy azzal lehet-e próbálkozni?Vagy le kellen tenni a mérlegképes könyvelőit?

De gondolom még akkor is ott át kellene az embernek képeznie magát az ottani kritériumoknak megfelelően,ugye?

2010. aug. 13. 11:18
 1/9 anonim válasza:

Jól lehet keresni. Csak egy megjegyzés:

Magyarországon egy ember havonta kap kb. 120.000.- Ft.-ot

Angliában egy ember havonta kap kb. 300-400.000.- ft.-ot

csak összehasonlítás végett. Ezért szeretik a külföldiek a magyar munkaerőt mivel szívesen dolgoznak hiszen 3×,4× annyi fizetést kapnak mint Magyarországon, és nem rinyálnak töbért mint az ottaniak.

2010. aug. 13. 11:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak egy megjegyzés: Magyarországon havi 50-60 000 ft egy átlagos albérlet. Ott kinnt havi 50-60 000 ft hetente egy albérlet.
2010. aug. 13. 11:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Felsőfokon beszéled az angolt?
2010. aug. 13. 12:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Plussz az angol adózási rendszert?
2010. aug. 13. 12:02
 5/9 A kérdező kommentje:

Egyelőre nincs szakképzettségem.

Azon gondolkozok,hogy mit válasszak,amivel külföldön(nekem anglia az álmom)jól el lehet helyezkedni.

Amúgy jó tanuló vagyok.Angolból nemsokár le akarok tenni egy középfokút.

Arra is gondoltam,hogy kimegyek egy évre au-pairkedni,hiszen elsajátíthatnám a nyelvet,megismerném a kultúrát,hogy milyen ott az élet,és a gyerekekkel is szeretek foglalkozni.

De szeretnék valami olyan szakmát tanulni,amit tényleg érdemes,és el lehet vele helyezkedni ott is.Azt tudom,hogy nyílván sokat kellen még ott is tanulnom,hogy átképezzem magam.

De arra vagyok kiváncsi,hogy itthon milyen végzettséget szerezzek?Elég a középfokú,erős angol nyelvtudással;vagy diploma,mérlegképes kell itthon?

2010. aug. 13. 12:14
 6/9 A kérdező kommentje:

Azt tudom,hogy ott sokkal jobbak a fizetések,de engem az érdekelne,hogy van ott szükség egyáltalán magyar könyvelőkre?

Mert ha nem,akkor a "B"terv az hogy megszerzem a diplomát csecsemő és kisgyermeknevelő szakon.Gondolom azzal már ott,főleg egy-két éves gyakorlat után jól lehet keresni,uyge?

2010. aug. 13. 12:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Külföldinek jól elhelyezkedni Angliában NAGYON NEHÉZ, szerencse is kell hozzá, kb. az emberek 1%-nak sikerül. Az hogy forintban mennyit lehet keresni, az ne legyen a mérvadó, ott nem ilyenek az élelmiszer és lakásárak.

Voltál már Angliában? Mert más turistaként ott lenni, vagy olvasni róla, mint ott élni. A varázsa pár év alatt kikopik.

2010. aug. 13. 12:47
 8/9 A kérdező kommentje:

Nme voltam.Éppen azért érdekel annak a véleménye,aki már volt,vagy kinn él.

De akit ismerek,az egyik,jól megszedte magát kinn,és itthon költötte el.

A másik hazajött,lediplomázott,visszament és boldogan él ott.Csak nem olyan túl közeli ismerőseim,ezért nem tudok velük beszélni.

2010. aug. 13. 13:46
 9/9 anonim válasza:

Modjuk már nem aktuális, de nem bírom megállni, hogy ne szólja hozzá!

Szóval, kezdjük ott, hogy a magyar és az angol számviteli rendszer totál eltér, vagyis amit itthon tanulsz azzal kitörölheted más európai országokban. Talán a német rendszer hasonlít, bár nem ismerem, csak következtetek ui. szinte mindent tőlük másoltunk a rendszerváltozás után.

2013. nov. 30. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!