Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nézik le azokat a...

Miért nézik le azokat a vállalkozókat akik béren felül ételbeli juttatásokat is adnak az embereiknek?

Figyelt kérdés

Miért "ciki" a mai világban, hogy ha valaki ételt kap mondjuk disznó vagy csirkék formájában?

Azok akik emiatt szidják az embert azok nem vesznek az üzletekben csirkehúst vagy disznóhúst? Nem lenne nekik is könnyítés ha mondjuk kapnának ezekből több hétre vagy hónapra elegendő adagot attól függően mekkora a család és milyen változatosan esznek?

2020. dec. 27. 13:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
7-es: szerintem ennek legalább a fele kínaiul volt a kérdezőnek.
2020. dec. 27. 14:31
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy szerintem ezt a trollt fizetik, hogy irkálja ki minden héten ezt a szar kamu kérdést, mert tudják hogy sokan jönnek alá vitatkozni.
2020. dec. 27. 14:32
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Döbrögi.
2020. dec. 27. 14:39
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

Mi lenne, ha nem fél disznót adnál, hanem pénzt?

Aztán vesz magának amit akar... 😁

2020. dec. 27. 14:44
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

6/

Városba úgy szokás, hogy egy utcára az áruház két utcára a piac, és nem foglalkozunk egy fagyasztóval ami csak áramot és helyet igényel.

Aki megteheti nem is főz hanem rendel!

Hát ehhez kell a pénz a jó fizetés!

Részemről diétázok inkább...

2020. dec. 27. 18:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az összes ilyen jellegű kérdést a gyk generálja, vagy bazsi/munkaügyes/döbrögi egy és ugyanazon személy. De tényleg, mire jó ez?? Nagyon unalmas már.
2020. dec. 28. 10:59
 17/19 anonim ***** válasza:

@ 10:59

Én is egyre inkább hajlamos vagyok ezt elhinni.

Arra jó hogy ilyen kérdések alá több tíz oldal vitatkozó válasz összegyűlik, ergó pörög az oldal forgalma. Még ha nem is fizetett bértrollok, akkor is hülyék lennének az üzemeltetők kitenni őket.

2020. dec. 28. 12:13
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem is csak álló hűtőm van amiben van alul 3 rekesz a fagyasztónak.

Én kifejezetten nem örülnék ha húst adna a főnök. Nem tudnám hova rakni aztán lehetne kidobni.

2020. dec. 28. 14:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Nálunk elfér a hús, csak a múltkor a sógornőm hisztizett, amiért rápakoltam a süteményeket.
2021. jan. 8. 22:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!