Mennyi a NETTO fizetésetek? Havi hány óra munkával? Melyik városban??
"Lusták, döglenek a gép előtt"
Hát persze, itt látszik, hogy te se dolgoztál még ilyen helyen. És gondolom számodra ugyanez igaz minden más szellemi munkára ahol gép előtt kell dolgozni. (szinte a legtöbb szellemi munka)
"Normális embereknek az egészségük az első."
Meglepődnél ha tudnád hogy milyen nagy arányban járnak rendszeresen edzeni IT-sok. Egyáltalán nem oylan mitn a sztereotípiákban. Nagyon sok cég e mellett támogatja a sportolást.
Nekem ebből amit írsz inkább az jön le, hogy vannak a besavanyodott emberek akik lusták voltak tanulni, de rossz érzés nekik, hogy kényeles irodában többszörösét keresik emberek az eszükkel. Ezért valakit ki kell találni amivel támadni lehet őket...
"Én csak kövér IT-sokat látok nálunk."
Mert milyen helyen dolgozol? Valami OKJ-t végzett vidéki, rendszergazdák vannak ott?
Változó, órabéres vagyok. Átlagban kb. 200-210 ezer. Egy műszak, 8 óra, hivatalosan az egyik üzemhez tartozom (ezért vagyok én is órabéres), de nagyrészt irodán vagyok és nem sok dolgom van. Leginkább netezek, tanulok, olvasok. Mondhatni ez ilyen "készenlétben kell lenni" meló. Ha van szombati műszak és akarok akkor bemegyek ha nincs kedvem akkor nem. Szombatra dupla pénz jár, szóval elvileg megéri, de általában nincs kedvem hozzá.
Helyben van a munka, kb 10 perc alatt a gyárban vagyok, viszont sehova sem vezet, nincs előrelépési lehetőség és semmi értelme az egésznek.
jelenleg még 370e nettó, de januártól 404e lesz, napi 8 óra, túlóra nincs, dunántúli megyeszékhely, könyvelés kkv-nál
van egy másodállásom is, napi 2-3 óra, az nettó 126e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!