Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen a Penny-ben dolgozni?

Milyen a Penny-ben dolgozni?

Figyelt kérdés

#Penny Market, munka,
2020. dec. 20. 08:52
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Univerzális csicskaság, éhbérért.
2020. dec. 20. 10:03
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon xar. Én dolgoztam ott, de az összes ilyen kereskedelmi hely ilyen. Borzalmas a vezetőség, 8 ált. iskolát végzettek fognak tanítani akik sem kommunikálni, sem viselkedni nem tudnak. Iszonyat! Soha többet kereskedelem!
2020. dec. 20. 13:18
 3/8 anonim ***** válasza:
61%

Az első válaszoló teljesen jól megmondta.

8 általános végzettségűeknek való minimálbéres munka, de tudod erre én azt mondom, hogy méga postával is jobban jársz vagy ha elmész a piacra zöldséges mellé vagy építőiparba, mert még ott is több lesz a pénzed, igaz piacon / építőiparban félfeketén fogsz dolgozni, kivéve posta.

2020. dec. 23. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:
21%

Pennyre is igaz, mint az összes munkaadóra.

Ha tróger vagy, ha igénytelen vagy a munkádra, és csak követelőzöl, akkor életed legrosszabb munkája lesz, de a következő, és az azutáni is, és mész az internetre névtelenül, és arctalnul fikázni, hogy Neked nem akarnak milliókat fizetni a semmire.

Jelentkezés után van egy elbeszélgetés, ahol elmondják mennyit fogsz keresni milyen munkával. Ez sok embernek nem okoz nehézséget, hogy utána eldöntse, higy neki ez megéri, vagy nem, de sok embernek igen, és ők lesznek az állandó fikázók.

Természetesen bér szempontjából van különbség, hogy minek jelentkezel oda. Egy kasszás sose fog annyit keresni, mint egy vezető, mint ahogy a gyárban egy sori operátor se fog annyit, mint egy igazgató. Ezt fogadd el. Ha nem megy kkor képezd magad vezetőnek. Ha nem vagy teljesen SZEFOS, akkor menni fog.

2020. dec. 25. 11:29
 5/8 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó, itt nem a fizetésről van szó, hanem a munka vezetőiről, meg magáról a munkáról az a nagyon gáz, nem azzal, hogy dolgozni kell, ezt sokan nem fogják fel
2020. dec. 27. 13:28
 6/8 anonim válasza:
55%
Régi kérdés de dolgoztam Pennybe hátha valakinek még hasznos lehet.(diákmunka árufeltöltés) A főnökség szörnyű volt, munkaruhát nem adtak, be sem tanítottak. Nagyrészt a boltban járkáltam mivel nem volt semmi dolgom.
2021. aug. 6. 03:01
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
A penny karrier oldalán le van írva a fizetés, ami nem tűnik rossznak a juttatásokkal, kedvezményekkel együtt. Vagy az csak csalinak van kiírva? Tudja valaki pontosan?
2021. aug. 16. 13:10
 8/8 anonim válasza:
100%
Sóher a cég, mindenért könyörögni kell, a dolgozókon spórolnak, de az rendben van, hogy este zárásból mehet az ember hajnalra dolgozni.. érdekes egy hely, pénz nem rossz, de az ember idegrendszere könnyen rámegy, a sok hülye emberről nem is beszélve, akikkel minden nap meg vannak áldva az eladók.
2022. ápr. 18. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!