Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen szakmát válasszak?

Milyen szakmát válasszak?

Figyelt kérdés
23/F vagyok, igen, kicsit későn jöttem rá, mik azok a szakmák, amik érdekelnek. Gimis érettségim van csak, de sok lehetőségem nincs ezzel, életem végéig meg nem akarok minimálbérből tengődni, bár nem vagyok egy pénz szórós, de ebből nem lesz saját lakás, soha. Na, a litániát félretéve 2 szakma, ami igazán megtetszett a víz-gáz-fűtésszerelő, a másik a szobafestő. Kicsit az előbbihez jobban húz a szívem. Megéri kitanulni? Szakközépben érdemes tanulni felnőtt fejjel?
2020. dec. 17. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Amelyiket jobban szeretnéd csinálni.
2020. dec. 17. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Megéri. OKJ-ra menj el, amíg van lehetőséged rá!
2020. dec. 17. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút megéri. Nem mondom, hogy instant milliók, de tisztességes és jó megélhetés.
2020. dec. 17. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg megéri. Siess míg van Okj.
2020. dec. 17. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja, inkább a fűtésszerelő. Vannak építőiparban ismerőseim, a vízvezeték szerelést annyira nem csipázzák, ugye ebbe beletartozik pl a klotyószerelés, szennyvíz, dugulások elhárítása, ásás, vésés, stb. Viszont a fűtésrendszerek kialakítása, karbantartása, szerelése szerintem elég nagy királyság lehet, komoly szakértelmet igényel és meg is fizetik.

A szobafestő szakma se lehet rossz, csak sokan megcsinálják maguknak miután megnéznek pár youtube videót, és nem igényel nagy beruházást sem.

2020. dec. 17. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Gáz és központi fűtés szerelés, karbantartást válaszd!

Nagyon keresett kint. 2500-3000 eurót is megadják már. Nagyon nagy hiány van belőlük.

Festővel nem keresnél sokat, cserébe pöröghetsz, hogy meglegyen a négyzetméter. Még külföldön sem fizetik meg.

2020. dec. 18. 00:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Vízvezeték vsgy klíma szerelő. Villanyszerelő
2020. dec. 18. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!