Mennyit keres egy webdesinger és egy programozó?
@7: ne hallgass a 8-ra, igenis jó dolgokat lehet office-ban csinálni, és szerintem is ismán mehet gimnazistáknak!
Pl ezt a múlt héten raktuk össze, a megrendelő marha elégedett volt
Sima ügy az egész megvan 10 perc alatt.
Nem értem a nagy lepontozást!
Ma már igenis tudni kell a designernek is a CSS-t megcsinálni és nem csak a frontendesnek, azért designer és nem grafikus.
És hiába nevettek ki, igenis Office Sharepointban csinál a kisöcsém olyan weblapokat hogy egy profi megirigyelné.
Szóval nekem ne mondja senki hogy a CSS az programozás ha egy 9 éves összekattintgatja Officeban.
A backend amit én csinálok, na az már az. Python, Java stb.
És igenis 300 a bér vidéken, csak jobban tudom ha enyém a munkaszerződés. De örülök neki ha valaki Pesten dupla ennyit kap, egészségére!
Nono! ahol a 9 éves unokaőcsi officban kattogtatja össze a frontendet, ott a 300 szerintem elég tisztességes bér :)
(ha megfogadsz egy tanácsot, azért ezt a skillt így 2021 hajnalán ne nagyon reklámozd az életrajzodban ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!