Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Stratégia: "haver a pénz,...

Stratégia: "haver a pénz, pénz a pénzhez húz" mennyire működik?

Figyelt kérdés

De mondhatnám úgyis, hogy minnél szarabb helyzetben vagy annál jobban kell kinézned.

Vélemény?

2020. dec. 13. 23:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, amiben Te vagy,az nem gödör hanem azt úgy hívják, hogy irigység :-(

Ha mindig arra nézel, amije másoknak van, akkor örökké boldogtalan leszel, mert mindig van, akinek több van, aki jobb Nálad.

Amúgy most pont totál hülyeség irigykedni a szállodásra, mert épp be kellett zárniuk és csak a veszteséget termelik.

Örülj neki, hogy van egy házad, van hol lakni és nem albérletben kell "remegned", hogy a főbérlő mikor adja el a fejed felől a lakást, vagy mikor mondja fel a szerződést, stb.

2020. dec. 16. 12:19
 12/23 A kérdező kommentje:

Mire mész vele ha van egy házad, de nem tudod fenttartani ha nem lesz bevételed?

Nem mindegy, hogy albérletből kerülsz utcára vagy a saját házad dől rád?

Nem érted a kérdést! Nem , nem örülök, és nem irígység. Hanem egy karám a barmoknak mint amilyen te is vagy és én is, csak te megelégszel ezzel, én meg nem.

Majd magadat is nyugtatgatni fogod, ha eljutsz ide mint én? Vagy hagyod, hogy más nyugtatgasson, hogy ej jólvanezígy, meg már úgyis mindegy.

A közbiztonságról már nem is beszélve, z ország bizonyos szegleteiben már 5 millióért kapsz 100 négyzetméteres házakat amik még úgy ahogy rendben is vannak.

Itt a tőkecsoportosulás a kérdés, amiért valakiknek mindíg dolgoznia kell vagy a vérével fizetnie, valakiknek meg csak úgy van mert beszedik az adót.

Amennyi adót itt ebben az országban már beszedtek 1989 óta, hát már jobban kellene állnia a dolgoknak mint Dubai-ban! Akkor?

Jólvan ez így meg én vagyok írígy?

2020. dec. 16. 12:59
 13/23 A kérdező kommentje:

"Ha mindig arra nézel, amije másoknak van"

Nem igazán lehet másfelé nézni, társadalomban élek, az önellátás illegális, mert nem lehet adóztatni. Amit pedig nem lehet adóztatni az nem szolgálja a "társadalmat". A pazarlás és a "közgazdálkodás" persze igen...

2020. dec. 16. 13:05
 14/23 anonim ***** válasza:
65%

"Amennyi adót itt ebben az országban már beszedtek 1989 óta, hát már jobban kellene állnia a dolgoknak mint Dubai-ban! Akkor?"

Közgazdaságtan egyes.

2020. dec. 16. 13:07
 15/23 anonim ***** válasza:
82%

" az önellátás illegális, mert nem lehet adóztatni."

Hát, régen hallottam már ekkora mellélövést :D

SENKI nem tiltja meg Neked, hogy termelj magadnak és ellásd magad, sőt, östermelőként évi 600 ezer ft-ig el is adhatod adómentesen a felesleget és épp most emelik fel ezt a határt, hoznak némi kedvezménbyeket a dologba.

nem védem a kormányt, mert nincs miért, de legalább ne beszélnél félre .... :D

2020. dec. 16. 13:22
 16/23 anonim ***** válasza:
92%
Ez már az a szint, mikor valaki annyira nem képes feldolgozni a saját tehetetlenségét, hogy ilyen bullshiteket talál ki annak igazolására.
2020. dec. 16. 13:30
 17/23 anonim ***** válasza:
91%
Van egyáltalán konkrét megválaszolható kérdés, amire választ szeretnél kapni, vagy az első perctől a konkrét cél csak annyi volt hogy picsoghass valahol?
2020. dec. 16. 14:17
 18/23 A kérdező kommentje:

20/

És neked? Amíg nem érted a témát addig minek válaszolsz?

Olvasd újra, vagy ha magas akkor lapozz tovább.

Kényszerítve érzed magad a válaszadásra?

2020. dec. 16. 14:21
 19/23 A kérdező kommentje:

Törölgessed nyugodtan

Ezt is adminka! Irkáljátok magatoknak a baromságaitokat akkor!

2020. dec. 16. 14:24
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor további jó ovi hisztit magaddal. Én kiszálltam. :)
2020. dec. 16. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!