Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek szerintetek? 21/L

Fanni99D kérdése:

Mit tegyek szerintetek? 21/L

Figyelt kérdés

Lux Hungáriánál voltam "állásinterjún" ilyen telefonos szervezőnek

Azt mondták Most hétfő kedd szerda próbanap, és akkor januárban szerződéskötés. Csak azért írok ide,mivel láttam pont ugyanitt hasonló kérdést.. Ha azt mondják,hogy akkor csütörtök,péntek esetleg jövőhét megint próbanap akkor mondjam,hogy no? Első állásom neharagudjatok a "nemtudomság" miatt

2020. dec. 13. 00:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Olvastam, hogy gondolom férfiaknál egyes indokolt esetekben, ha kiosztja az ilyet komolyan veszik, de szerintem nőként nem érdemes.

Egyszer rossz helyre került vki, nem munka, hanem más miatt, pl. rossz szolgáltatás bármi, és vaj volt a fejükön, mire beolvastak aztán olyan idegesek lettek, hogy még több dolgot összehordtak.

2020. dec. 13. 10:32
 12/23 anonim ***** válasza:

Mindegy, milyen nemű valaki,te szerencsétlen!!

Ha egyenjogúság kell, akkor igenis, mindkét nemmel egyformán KELLENE (!!!) bánni!!

2020. dec. 13. 10:42
 13/23 anonim ***** válasza:

Még bosszút is állhatnak...

Kapaszkodj meg. 22 évesen még sok lehetőség van.

(Álomvilágban élni szerintem jó dolog. Remélem sikerül...)

2020. dec. 13. 10:59
 14/23 anonim ***** válasza:
Lopd más idejét! Egy jól odatett beszólás, hogy fel tudj készülni.
2020. dec. 13. 14:49
 15/23 anonim ***** válasza:
Inkább életben menekülök mint ilyen beszólóktól kelljen nyelni.
2020. dec. 13. 15:00
 16/23 anonim ***** válasza:
Vagy lóvá tettek. Ma ezzel a divatos szóval élve. Aztán, ha nem tetszik, mehetsz amerre látsz... Mindenképp lájkold a kis élelmest! Megoldás...
2020. dec. 13. 15:05
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Alázással idegenítsd el a megélhetésétől! Nah olyan lehetsz, mint azok akik szemétkednek vele. Vedd el feleségül... csinálj holtverseny. Vagy élet vagy pénz, vagy jóked...
2020. dec. 13. 16:07
 18/23 anonim ***** válasza:

Még a karrier kategóriát sem találod, így mit vársz?

Az egész éved csak próbanap lesz.

Fizetni meg vatikáni valutával fognak.

2020. dec. 14. 00:33
 19/23 anonim ***** válasza:
Sok cég csinálja már azt, hogy a próbanapot bejelenti egyszerűsített foglalkoztatásban, alkalmi munkavállalással. És ha megfeleltek egymásnak, akkor tér át a rendes szerződéskötésre. Ennél ilyet nem lehet?
2020. dec. 14. 07:58
 20/23 anonim ***** válasza:

Persze majd a cégfilozófiát átírják a gyakornokra még, ha jót is mond. Csak azt csinálják meg, ami előnyükre van...

Szemétkedés után, bírkózz meg a kis aranyosokkal. Vmi energiát a nap ó meg a földből szívj magadba. Ne legyél szánalmas.

Te vagy a szikla!

2020. dec. 14. 08:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!