Mit tegyek szerintetek? 21/L
Lux Hungáriánál voltam "állásinterjún" ilyen telefonos szervezőnek
Azt mondták Most hétfő kedd szerda próbanap, és akkor januárban szerződéskötés. Csak azért írok ide,mivel láttam pont ugyanitt hasonló kérdést.. Ha azt mondják,hogy akkor csütörtök,péntek esetleg jövőhét megint próbanap akkor mondjam,hogy no? Első állásom neharagudjatok a "nemtudomság" miatt
Olvastam, hogy gondolom férfiaknál egyes indokolt esetekben, ha kiosztja az ilyet komolyan veszik, de szerintem nőként nem érdemes.
Egyszer rossz helyre került vki, nem munka, hanem más miatt, pl. rossz szolgáltatás bármi, és vaj volt a fejükön, mire beolvastak aztán olyan idegesek lettek, hogy még több dolgot összehordtak.
Mindegy, milyen nemű valaki,te szerencsétlen!!
Ha egyenjogúság kell, akkor igenis, mindkét nemmel egyformán KELLENE (!!!) bánni!!
Még bosszút is állhatnak...
Kapaszkodj meg. 22 évesen még sok lehetőség van.
(Álomvilágban élni szerintem jó dolog. Remélem sikerül...)
Még a karrier kategóriát sem találod, így mit vársz?
Az egész éved csak próbanap lesz.
Fizetni meg vatikáni valutával fognak.
Persze majd a cégfilozófiát átírják a gyakornokra még, ha jót is mond. Csak azt csinálják meg, ami előnyükre van...
Szemétkedés után, bírkózz meg a kis aranyosokkal. Vmi energiát a nap ó meg a földből szívj magadba. Ne legyél szánalmas.
Te vagy a szikla!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!