Bitcoin átváltásbol pénzkeresni lehetséges ?
Az ilyenek miatt fog szerintem kipukkadni az a bizonyos lufi :D
Nagyon elszálltak a bitcoin árak, de nincs korlátozva a piaca így jön egy hullám akkor nagyon megy, utána meg semmi mozgás.
Elméletileg lehet csinálni amit mondasz.
Veszel valamit 1 egység pénzért
Eladod 1.1 egység pénzért, majd amikor lemegy az ára, akkor olcsóbban visszaveszed, de akkor már 1.1 egység pénzt költhetsz.
Így működik a tőzsde is.
A probléma viszont nem az, amit #1 mond, hogy kipukkad, hanem az, hogy lehetetlen előre megjósolni, hogy merre megy.
Pl Megveszed 1 egységért, felmegy 1.1-re, de utána nem lemegy, hanem még egy évig emelkedik folyamatosan. Akkor kerestél 0.1 pénzt, de az 1.1 pénzeddel mondjuk 1.5-ért tudsz csak visszaszállni.
Vagy megveszed 1 egységért, felmegy 1.1-re, eladod, visszamegy 1 egységre, gyorsan veszel belőle, utána meg 1 éven át folyamatosan esik, és lemegy 0.7-re....
Ha ez ilyen egyszerű lenne, ahogy leírod, akkor mindenki milliárdos lenne.
Értem én meg most nem is arrol van szo csak hogy kéne ezt kiszámolni?
Tehat hogy szamolom ki hogy ha 5,5 millio forint a bitcoin
Akkor 590 ezer ft mennyit ér?
Persze ezt nem lehet kiszamolni de ha most megveszem olcson de utana esik nekem az se gaz mert van lehetesog ahol tudnek kezdeni a bitcoinnal amit vettem tehat nem panikolnek es eladnam
Szoval a kerdes az hogy szamolom ki hogy az egyseg emelkedeset
Ez általános iskolai matek:
5.500.000 az 1 BTC
590.000 az X BTC
Mennyi X?
keresztbe szorzod, elosztod, és megvan az eredmény... ha ez sem megy, akkor ne tegyél fel ennyi pénzt, mert elbukod
Rövid távon variálva nem fogsz tudni keresni, mert nem tudod időzíteni a piacot (azaz nincs olyan információd ami a többieknek IS nincs meg).
Hosszú távon valószínűleg jó sok upside van a Bitcoin-ban. De azt nem naponta vagy óránként kell nézni.
Itt van pl. a 200 napos mozgóátlag, ez már egész jó mutató:
Ez kisimítja a kalkulálhatatlan rövidtávú hullámzásokat és eddig folyamatosan emelkedik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!