Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bitcoin átváltásbol pénzkeresn...

Bitcoin átváltásbol pénzkeresni lehetséges ?

Figyelt kérdés
A kérdés az lenne hogy ha most tegyük fel 5,5 millio forint 1 bitcoin akkor 550 ezerbol veszek 0,1 ha ugrik a bitcoin erteke monjuk 5,9 milliora akkor eladom es ugy visszajon 590 ezer tehat 40 ezer haszon csak ugye folyamat nézni kell az arfolyamot a kérdés az lenne utána hogy lehet kiszámolni mennyit keresel mert ha leuvrik 5,5 re megint akkor nem 0,1 bitcoint tudsz venni hanem többet mert nagyobb a tőke ha ez hulyeseg akkor legalabb valaki azt mondja meg milyen egyenlettel lehet ezt kiszánolni mivel itt csak 1 db van es nem tudom hogy kene szorozni osztani hogy lelehessen vezetni ezt

2020. dec. 11. 18:54
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

Az ilyenek miatt fog szerintem kipukkadni az a bizonyos lufi :D

Nagyon elszálltak a bitcoin árak, de nincs korlátozva a piaca így jön egy hullám akkor nagyon megy, utána meg semmi mozgás.

2020. dec. 11. 19:44
 2/9 anonim ***** válasza:

Elméletileg lehet csinálni amit mondasz.

Veszel valamit 1 egység pénzért

Eladod 1.1 egység pénzért, majd amikor lemegy az ára, akkor olcsóbban visszaveszed, de akkor már 1.1 egység pénzt költhetsz.

Így működik a tőzsde is.

A probléma viszont nem az, amit #1 mond, hogy kipukkad, hanem az, hogy lehetetlen előre megjósolni, hogy merre megy.

Pl Megveszed 1 egységért, felmegy 1.1-re, de utána nem lemegy, hanem még egy évig emelkedik folyamatosan. Akkor kerestél 0.1 pénzt, de az 1.1 pénzeddel mondjuk 1.5-ért tudsz csak visszaszállni.

Vagy megveszed 1 egységért, felmegy 1.1-re, eladod, visszamegy 1 egységre, gyorsan veszel belőle, utána meg 1 éven át folyamatosan esik, és lemegy 0.7-re....

Ha ez ilyen egyszerű lenne, ahogy leírod, akkor mindenki milliárdos lenne.

2020. dec. 11. 19:47
 3/9 A kérdező kommentje:

Értem én meg most nem is arrol van szo csak hogy kéne ezt kiszámolni?

Tehat hogy szamolom ki hogy ha 5,5 millio forint a bitcoin

Akkor 590 ezer ft mennyit ér?

2020. dec. 11. 19:47
 4/9 A kérdező kommentje:

Persze ezt nem lehet kiszamolni de ha most megveszem olcson de utana esik nekem az se gaz mert van lehetesog ahol tudnek kezdeni a bitcoinnal amit vettem tehat nem panikolnek es eladnam

Szoval a kerdes az hogy szamolom ki hogy az egyseg emelkedeset

2020. dec. 11. 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez általános iskolai matek:

5.500.000 az 1 BTC

590.000 az X BTC

Mennyi X?

keresztbe szorzod, elosztod, és megvan az eredmény... ha ez sem megy, akkor ne tegyél fel ennyi pénzt, mert elbukod

2020. dec. 11. 19:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Mit szorzok keresztbe vezesd le legyszives nem vagyok idiota csak munka utan most nem fog az agyam
2020. dec. 11. 19:58
 7/9 anonim ***** válasza:
google: írd be, hogy arányár kiszámítása. én sem vagyok idióta ;)
2020. dec. 11. 20:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, tőzsdézésnek hívják. Forexet írd be, nézz utána, és könnyen lehet pár gombnyomással venni, eladni. Ha nem értesz hozzá, elveszíthetsz elég sok pénzt, eléggé hamar. De ha értesz, rengeteg pénz.
2020. dec. 11. 21:54
 9/9 EgyGabor ***** válasza:

Rövid távon variálva nem fogsz tudni keresni, mert nem tudod időzíteni a piacot (azaz nincs olyan információd ami a többieknek IS nincs meg).

Hosszú távon valószínűleg jó sok upside van a Bitcoin-ban. De azt nem naponta vagy óránként kell nézni.

Itt van pl. a 200 napos mozgóátlag, ez már egész jó mutató:

[link]

Ez kisimítja a kalkulálhatatlan rövidtávú hullámzásokat és eddig folyamatosan emelkedik.

2020. dec. 13. 06:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!