Megéri természetgyógyásznak tanulni? Könnyen meg lehet élni belőle?
Szerintem ha jó vagy vállalkozás építésben, akkor igen. Rengeteg tudás, folyamatos fejlődés és nagy ügyfélkör mellett jól lehet keresni vele.
Akihez én járok, oda rendszeresen két hetente, havonta visszajáró kliensek járnak és maximális odafigyelést kapnak. Értem ezalatt azt, hogy utánanéz a természetgyógyász az egyéni problémák természetes kezelési lehetőségének, emlékszik rád és az egészségügyi problémáidra. Szerintem alapvetően jó dolog.
Ő pl. napi 6 órában dolgozik, óránként 6500 forintért, heti 4 nap. Az azért havonta nem olyan rossz bevétel. Csinálhatná heti 5 nap, 8 órában is, de az már a minőség rovására menne saját belátása szerint is.
Az utolsót csak annyiban egészíteném ki, hogy természetesen ez az összeg nem az "övé", ebböl lejönnek a költségei, ami azért szintén nem kevés.
De egy bejáratott, megbízható praxissal meg lehet élni, de nem "ingyen" kapja a pénzt, megdolgozik érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!