Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fényképet rakni a CV-be...

Fényképet rakni a CV-be pénzügyi területen mennyire jó ötlet?

Figyelt kérdés

Bal felső sarokba mondjuk egy ilyen business portrait belefér?

Külföldi céghez ha jelentkezik az ember, mert kint dolgozna.

2020. dec. 7. 00:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem dicsekvésből, de én szép arcú, helyes, jóképű vagyok (hívd ahogy akarod), ezért teszek természetesen, mert jelenthet előnyt.
2020. dec. 7. 09:31
 12/19 anonim ***** válasza:
Lakhelyet én nem jelölöm meg sosem, ugyanis előfordulhat hogy emiatt nem hívnak be.
2020. dec. 7. 09:47
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként elég egyszerű. Ezeket a dolgokat amiket írtok (arckép, lakcím, kor) ha úgy érzed hátrányt jelent, akkor ne írd bele, de ha úgy érzed előnyöd származhat bármelyikből, akkor írd bele.
2020. dec. 7. 10:23
 14/19 anonim ***** válasza:
60%
Miért hagytok ki fontos információkat a pályázatból? Az jobb, ha az interjú után derül ki, hogy nem vesznek fel, mert mondjuk nehézkes lenne a bejárás? Akkor elpocsékolt idő, energia mindkét félnek. A fénykép meg a beazonosítás miatt fontos szerintem. Legalábbis én nem hagynám ki, mikor boldog-boldogtalan fent van a közösségi oldalakon.
2020. dec. 7. 10:32
 15/19 anonim ***** válasza:
87%

#14: A pontos címemet és a születési dátumomat nem fogom megadni a CV-ben, ez semelyik közösségi oldalon sincs kirakva. Beleírom, hogy melyik városban lakom és hány éves vagyok.

A XXI. században senki nem fog postai levelet küldeni az interjú alatt, a korom meg legyen már elég nekik, minek a pontos születési dátum?

2020. dec. 7. 11:29
 16/19 anonim ***** válasza:
6%
minden területen kötelező a fénykép
2020. dec. 7. 11:39
 17/19 anonim ***** válasza:
84%
#16 ez nem igaz, ne okoskodj.
2020. dec. 7. 11:50
 18/19 anonim ***** válasza:
87%
#16: Nem kötelező. Sőt, egyre kevésbé kérik. Két alkalommal is úgy vettek fel, hogy nem volt kép a CV-ben.
2020. dec. 7. 11:57
 19/19 anonim ***** válasza:
84%
15, Ez ugyanaz az információ, ami a lényeget érinti. Kor, vagy születési dátum, illetve a város is lehet jó közelítés (Bp-en belül meg kerület).
2020. dec. 7. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!