Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire jó ötlet a családi...

TomW kérdése:

Mennyire jó ötlet a családi fényképeket memóriakártyán tárolni?

Figyelt kérdés
Vagy maradjak a DVDnél?

2019. máj. 11. 14:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
HDD, DVD. Több helyen érdemes tárolni.
2019. máj. 11. 14:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A DVD jobb választás, de ha két helyen tárolod az a legjobb. DVD + memóriakártya...
2019. máj. 11. 14:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rengeteg videóm, fényképem, hanganyagom van. A házasságom óta (6 év) tetemes mennyiség. Külön ezek arhívására vettem egy 2 terrás vinyót. Plussz ha beütne valami, egy külső vinyón is tárolva vannak. Plussz még felhőben is egytöl egyig. Dvd nálam nem játszik, nincs is. Ez azért elég bárkinek szerintem. De ha van dvd íród, azt ajánlanám memóriakártya helyett. Biztos ami biztos kártyán is lehet egy másolat.
2019. máj. 11. 16:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés miatt válaszoltam a mindkettőt. Nálam is 300-500GB-nyi családi kép és videó van, RAID-be két vinyó és egy külsőn.
2019. máj. 11. 16:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Javaslatom: az eredeti anyag mellett legalább 2 hdd, amiket az eredeti anyag változása tükrében rendszeresen karbantartasz, így követi a változásokat, nem kell mindig új dvd-ket írni. (ssd-t nerm említem, mert tárhely arányában drágább a hdd-nél és nyilván már ettől is szívrohamot kapsz...:))
2019. máj. 11. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:
nem veszélyes csak állandó üzemben tárolni? nem jobb ha van mellette egy hideg tárolás is?
2019. máj. 30. 12:21
 7/8 anonim válasza:
A 10-15-20 éves irott DVD, CD anyagaim az idő múlásával arányosan szállnak el. A nevenincs márkáknál akár 90 % is. A nagyobb márkáknál jóval kisebb arányban, de igy is vállalhatatlan rajtuk tovább az adatmegőrzés.
2019. jún. 9. 07:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Én mikor HDD-re vittem az összes DVD-m tartalmát semelyikkel nem volt gond,minden fájl olvasható maradt. Volt köztük 10 évnél régebbi lemez is.
2019. jún. 9. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!