Milyen tapasztalatotok van fizetős sportfogadás tippadó szolgáltatásokkal?
Figyelt kérdés
Pl. OHsports vagy sportingg(protipsters)2020. dec. 3. 17:05
21/22 anonim válasza:
Pár fizetős ilyen oldalra befizettem már én is ami persze nem horror pénzt kért el ! Nem gazdagodtam meg rajta, nem lehetett a tippeken ki igazodni, pedig az előirt ajánlott összegekkel játszottam, sok bukott tippet nem rakják ki a promo oldalukra stb . Biztos van olyan oldal ami hosszabb távon nyerő tippeket ad, de 10 böl 1 maximum de ők is asztaltenisszel foglalkoznak vagy AL tipusú rendszerekkel . De egyet értek az elöttem hozzászólókkal rengeteg a kamu ,aki ezen gazdagodik meg . Vegyük alapul ,hogy konyít egy kicsit a sport fogadáshoz és néha vannak jobb hónapjai ,gondol egyet csinál egy e.v. t csinál egy jó promót hozzá, levédi magát egy afsz el ahol le van irva minden hogy támadni se tudod ha elbukod a pénzed minden legálisan megy. Hány bolond van aki benyalja és elutalja a tagsági díjat ... rengeteg.
22/22 anonim válasza:
Benne van a nevében, hogy fogadás! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!