Milyen tapasztalatotok van fizetős sportfogadás tippadó szolgáltatásokkal?
Figyelt kérdés
Pl. OHsports vagy sportingg(protipsters)2020. dec. 3. 17:05
11/22 anonim válasza:
Tippeket mindenki tud mondani, aki kicsit jobban benne van.
TUTI tippeket már nem, csak az, aki megbundáz egy adott meccset.
De ő meg nem fogja elárulni.
12/22 anonim válasza:
CTRL + SHIFT I és át is van szerkesztve az összeg. Nem kell hozzá paint. Én elégedett vagyok egyes tipsterekkel.
13/22 anonim válasza:
Hombre . Ha ,én tudok 1 hótbiztos, sic,tippet, akkor megrakom 100 helyen 1 000 000 forinttal ,és másnap uaz. 1szerűűűűűű!
14/22 anonim válasza:
Hogy rakod meg 100 helyen okostojás? :)
15/22 anonim válasza:
Aureliora befizettunk, 1szer nyertem a 3 het alatt, illetve akkor se mert az egy esti tipp volt amo visszahozta a delelotti bukot:D folyamatosan buktam
17/22 anonim válasza:
A tapasztalatom az, hogy akarsz nyerni húsz dollárt?
Adjál nekem tizet!
Bocs nem nyertél.
Meg kellene érteni azt a fogalmat, hogy szerencsejáték, és feldolgozni azt a tényt, hogy ez EGYÁLTALÁN NEM SZÁMÍTHATÓ KI vagy JÓSOLHATÓ MEG!
Csinálj statisztikát a dobókockás dobásaidról ötszáz dobás után, és rájössz mennyire hülyeséggel foglalkozol.
Még a kvantumfizika is kutatás/bizonyítás alatt áll, de majd pont vannak tuti nyerő tippet adó weboldalak pénzért. Okés rendben.
18/22 anonim válasza:
keress egy piacképes munkát kérdező, dolgozz, tartsd el magad. ha nincs meg a kvalitásod vagy szellemileg van valami korlátja annak hogy csak sportfogadás, akkor elnézést így érthető
19/22 A kérdező kommentje:
18: Van munkám és jól is keresek. Sportfogadásra szeretnék váltani, mert azt jobban szeretem csinálni.
2021. febr. 14. 16:46
20/22 anonim válasza:
Annyi tapasztalatom van vele, hogy itt a gyakorin minden második balfék ilyen tanácsadásnak titulált üveggömbös jóslásból akar meggazdagodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!