Megérni villanyszerelőnek tanulni?
Figyelt kérdés
Érdekel a szakma, érettségi után szeretném kitanulni. Érdekelne, hogy mennyire éri meg csinálni alkalmazottként, majd vállalkozóként (tudom, hogy hiányszakma, de ez nem mindig számít)?
Mennyi kb a fizetés (vidéki nagyváros)? Aki villanyszerelő,ajánlaná?
Mennyire megterhelő fizikálisan? Szeretném sokáig csinálni,úgy,hogy az egészségem is megmarad (pl sok kőművesnél hallom,hogy 50 évesen már fáj mindenük).
Köszönöm!
2020. dec. 2. 18:24
1/12 anonim válasza:
Gyakorikérdéses válaszadókból csak az nem keres ilyennel milliókat aki nem akar.
3/12 anonim válasza:
nekem meg, hogy neked megéri-e azt én honnan tudjam?
4/12 anonim válasza:
Vállalkozóként jobban megéri, de alkalmazottnak se rossz a fizu, egy szaki mellett szerzel pár év tapasztalatot, aztán akár saját vállalkozásba is gondolkodhatsz.
5/12 anonim válasza:
A következő 100 évben, biztosan szükség lesz rájuk. Egyre jobban. Lásd, okos otthonok, karbantartások. Nemcsak bent, hanem kint is.
6/12 anonim válasza:
Viszont, ahogy a 4. válaszoló írta, vagy külföld vagy Magyarországon, pár év gyakorlat után, mint vállalkozó.
7/12 anonim válasza:
5-6 válaszhoz. Németeknél már a nettó 3000 eurót is odaadják (csakis németnek dolgozva), tapasztalt villanyszerelőnek, cserébe be vagy jelentve, hosszútávú a munka, nem kell vállalkozóként 8 felé szakadni éjjel-nappal.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld!
2020. dec. 3. 08:24
10/12 anonim válasza:
Nagyon keresett szakma. Szinte bárhol el lehet helyezkedni, de ha bírod a stresszt, akkor az építőiparban nagyot is lehet kaszálni egy szakmunkás bizivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!