Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan kapod a fizetésed?

Hogyan kapod a fizetésed?

Figyelt kérdés

2020. dec. 1. 12:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Úgy látszik, akkor csak az én környezetem a borítékos. Lesújtó, de mégis reményt adó, hogy a többségetek teljesen bejelentett és akár átlagos, vagy afeletti a keresete.
2020. dec. 6. 23:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Melyik régióban laksz? Keleten a multikon és a közszférán kívűl elég gyakori a borítékolás.
2020. dec. 7. 00:19
 13/17 A kérdező kommentje:
12: Budapest... Marketing/Webfejlesztő ügynökség... KATA-s mutyi megy ezerrel a legtöbb "alkalmazott" esetén.
2020. dec. 7. 09:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Itt keleten napi bejelentés megy javarészt.
2020. dec. 7. 10:48
 15/17 anonim ***** válasza:

3-as vagyok: sokra nem megyek a "legális jövedelemmel", mert a bérmunkás aki hivatalosan napi 2 órára van bejelentve, kb másfélszer annyit kap mint én. Úgy hogy én diplomás vagyok és nem "raklaptologató" pozícióban dolgozom. A legtöbb bérmunkás írni-olvasni nem tud normálisan (vagy sehogy) mégis jóval többet kapnak, alapból is és ugye a fekete/szürke munka miatt is.

Amúgy ez egy elég nagy gyár a környék egyik legnagyobb foglalkoztatója.

2020. dec. 7. 12:41
 16/17 anonim ***** válasza:
teljesen bejelentve,
2020. dec. 8. 10:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Azóta szerencsére teljes a bejelentés, pont mielőtt épp felmondtam volna.
2021. márc. 6. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!