Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Leginkább Budapesten, irodában...

Leginkább Budapesten, irodában dolgozó emberek! Milyen fizetést kaptatok a Covid előtt?

Figyelt kérdés

Ami leginkább érdekelne:

- Mennyit kerestek havonta? (Bruttó/Nettó megjelöléssel)

- Nagyjából mi a munkakörötök, mit kell csinálnotok?

- Feltétel volt a diploma/érettségi?

- Milyen juttatások vannak pluszban? (szép kártya, laptop, mobil, év végi/közi bónusz)

- Mennyire stresszes a munka?

- Kb. napi hány óra telik tényleges munkával?

- Ott tanultatok be, vagy tudással mentetek?

- Hány éve vagytok a vállalatnál?

Azt is leírhatjátok, hogyha változott a kereset a vírus alatt.

Ha valaki nem budapesti/irodai dolgozó, de szívesen megosztaná ő is, az ne tartsa magában! :)

2020. nov. 25. 18:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

fizu: bruttó 580ezer

pzoi: beágy SW fejlesztő speciális területen

papír: MSc-m van, de nem volt feltétel (bár a terület miatt illene)

plusz: használhatom a céges laptopot böngészésre...

projekttől függően stresszes

napi nettó 5-9 óra, helyzetfüggő, ebédidő nem munkaidő, csippantós rendszer

2,5 év gyakornokoskodás előtte hasonló cégeknél, produktív témában heti 32 órában

tavaly év végén kezdtem

adtak egy egyszeri 500 bruttós "bónuszt" a jobbaknak, eddig ez nem volt jellemző, mindig emelés volt ahogy hallottam

2020. nov. 26. 09:41
 12/15 anonim ***** válasza:
55%

- Mennyit kerestek havonta? Bruttó 650

- Nagyjából mi a munkakörötök, mit kell csinálnotok? Számviteli területen senior szakértő

- Feltétel volt a diploma/érettségi? igen BSC szakirányú

- Milyen juttatások vannak pluszban? (szép kártya, laptop, mobil, év végi/közi bónusz) szépkártya nettó 10-15 ezer, laptop, bónusz bruttó 850 ezer éves és van még évközben össze vissza kb bruttó 200. plusz egészségbiztosítás

- Mennyire stresszes a munka? vegyes, vannak nehezebb időszakok, főleg zárás

- Kb. napi hány óra telik tényleges munkával? zárástól függ, zárási időszakban akár napi 16 óra, ha nincs zárás max 1.

- Ott tanultatok be, vagy tudással mentetek? tudással jöttem, de sok mindent itt tanultam meg, mert nem pontosan ezt végeztem előtte

- Hány éve vagytok a vállalatnál? 3 év

2020. nov. 26. 11:25
 13/15 anonim ***** válasza:
65%

- Mennyit kerestek havonta? 140 nettó

- Nagyjából mi a munkakörötök, mit kell csinálnotok? Kémiai kutatómunka

- Feltétel volt a diploma/érettségi? Igen, MSc-vel lehetett bekerülni

- Milyen juttatások vannak pluszban? (szép kártya, laptop, mobil, év végi/közi bónusz) semmi.

- Mennyire stresszes a munka? Egy hónapja az egyik munkatársamnak szemébe robbant a reakció, az para volt (nem lett baja végül), egyébként ha az ember ért hozzá, akkor nem gond, de kb kategóriájú mérgekkel kell dolgozni.

- Kb. napi hány óra telik tényleges munkával? 10-12

- Ott tanultatok be, vagy tudással mentetek? Vittük a tudást, ettől még folyamatosan kell hozzá tanulni.

- Hány éve vagytok a vállalatnál? 2

2020. nov. 28. 08:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
@13 Phd-hoz kell vagy egyszerűen ennyire szereted csinálni? Remélem nem csak beragadtál egy ilyen gusztustalan, kizsákmányoló helyre.
2020. nov. 28. 09:38
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
@13: lehet vele PhD-t szerezni, igen, de nem azért mentem oda, hanem mert máshol nem tudtam elhelyezkedni pályakezdőként.
2020. nov. 28. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!