A háziorvosom most úgy gondolja lehet covid gyanús vagyok?
Múlt hét szombaton hidegrázásom volt, fájt a torkom és folyt az orrom. Annyira gyengének éreztem magamat, így hétfőn felhívtama háziorvosomat és olyan kérdéseket tett fel hogy érzek e ízeket és ha lázam van telefonáljak rögvest. Úgy voltam vele rendben van és kérte hogy szerdán újra hívjam vissza.
Ma pedig azt mondta 10 napot otthon kell töltenem így csak jövő hét kedden tudok újra munkába állni. Hiába mondtam neki hogy már semmi bajom sincs, lázas se voltam csak náthás vagyok. Komolyan úgy kezel mintha covidos lennék. Még tesztet se csináltak. Se munkahelyen, se máshol.
Másnál is így van ez?
Igen, elég sok helyen van így, hogy a gyanús embereknél, akik betegek/betegek voltak, azoknak 10 nap karantént osztanak ki.
Nálunk a gyerekek miatt volt, hogy 10 napot kellett otthon tölteni, mert az egyik osztálytársa pozitív volt, de se a gyerek se mi nem produkáltunk semmilyen tünetet, a gyerek mehetett iskolába, de mi nem mehettünk munkába. Nem volt tünet, így nem is kaphattunk ingyen tesztet, 19500-ért meg nem csináltattunk 4 teszt 80 ezer ft. Nevetséges az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!