Hogyan szerezzek sok pénzt gyorsan?
Kitételek:
- Eladni saját cuccokat nem szeretnék
- Legális legyen a pénzszerzés, vagy nehezen visszakövethető vagy olyan, amit a törvény minimálisan büntet
- Nem lehet szerencsejáték
Akármennyi idős is legyen az ember, pénzre csak egyféleképpen tehetsz szert. Úgy, hogy pénzt adnak neked. Ebből eredően úgy szerezhetsz sok pénzt rövid idő alatt, hogyha sok pénzt ad neked valaki más rövid idő alatt.
Ahhoz tehát, hogy legyen X forintod, szerezned kell Y embertől Z forintot.
(Olyan számokkal dolgozol amilyennel akarsz...)
Mivel ezek felülírhatatlan tények és ha a falat kaparod sem tudsz ezen változtatni, ezért nem is értem miért kérdezik ilyen sokan itt, hogyan lehet sok pénzre szert tenni X idő alatt. Ugyanis csak egy módon tudsz egyszeri halandóként pénzhez jutni. Azt pedig fent leírtam. Innentől mi a kérdés?
Ennél tovább feszegetni a dolgot felesleges, mert a világon minden kínálatára korlátozott a kereslet. Vagyis nincs egy olyan fix pénzkereseti lehetőség, amelyből mindenki sok pénzt tudna akasztani. Mivel nem csak te vagy az egyetlen, aki kaszálni akar ezért sok eredményre itt ne számíts a válaszok között.
Rengetegen próbálkoztak már előtted is és fognak még utána is, de rendes válasz ezekre a kérdésekre sosem fog érkezni. Tudom, hogy lehangoló de nincs általános recept a gyors gazdagodásra.
"nincs általános recept a gyors gazdagodásra"
Hát, ajánlott mese: A Wall Street farkasa... :P
A kevésbé gyorsra pedig van recept: adj olyat sokaknak, ami tényleg kell nekik, de csak kevesek képesek/hajlandóak megadni nekik. Általában nem ott hal meg a dolog, hogy ne lenne ötlet rá. Elég, ha csak arra gondolsz, mi minden bosszant téged a hétköznapokban, már írhatod is tele a biztonságban tárolt, rendszeresen szétmentett, kereshető adatbázisodat a megoldásaiddal.
Aztán fel kell építeni a dolgot abból, ami van. Korlátozott anyagi lehetőségekkel természetesen azokból az ötleteidből lesznek a sürgősen megvalósítandó projektek, amikhez emberi léptékű befektetés elegendő. Pénzben, tudásban (és megszerzésében), meg nyilván munkában értendő a befektetés. Nyilván nem árt lehetőség szerint a határokat feszegetni mindben, mert azzal is mintegy garantálod, hogy egyedülálló legyél és maradj a piacodon.
Természetesen amint elkezdesz foglalkozni a saját fő kérdéseiddel a saját legelső projekted előrehaladásával kapcsolatban, rögtön ott találod magad letolt gatyával a művészetek és tudományok völgyében, és elsősorban fejben kell gazdagodj, leginkább azzal a komplex alapismeretanyaggal, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy bízhass benne: meg tudod csinálni. A dolog pikantériája, hogy ehhez a megbízható tudáshoz szervesen hozzátartozik a gyakorlatban szerzett tapasztalatok (szívások, pofonok, kudarcok és újratervezések) sokasága is, meg maga a vaskosodó anyagi háttér is.
A szerencsejátékokat engedd el, elvégezve a matekot nagyon nem a vevő felé billen a mérleg. Egyedül az ilyen 50-50-közeli esélyekkel lehetne duplázgatni, csak nyilván kell oda lóvé is, ész is meg fegyelem is, na meg hogy találj valami olyan játékot, ahol nem ellenőrzik ezt a stratégiát.
Ahogy így olvasgattam a kommenteket, okosnak tűntek. Nem biztos, hogy megértettem mit akarok mondani, pl nem tudom mi az a pikantéria, de végül is okosnak tűntök, szóval mindenki kapott egy "hasznost". A #24est még sikerült felfognom és jó ötletnek tűnik, hogy legyen egy saját mekim, de azért az elég sok pénz amit írtál kezdőtőkének.
Azért mindenkinek köszönöm, hogy időt szánt rám és szerintem tanultam is valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!