Egy könyvvizsgáló mennyit keres kb 2-3 év után ?
A saját vállalkozásukban dolgozó könyvvizsgálók között elég nagy szórást is el tudok képzelni. De ha egy, a kamara regiszterében lévő okleveles könyvvizsgálót veszünk alapul (ez még nem az, aki a tanfolyamot elvégezte, hanem aki a mentori időszakot is sikerrel letudta), aki aláíró könyvvizsgálóként pl. a Big4-nál végzi munkáját, nekik úgy gondolom, már jópár éve nem áll meg a havi fizetésük egymillió Ft alatt, mert nagyon komoly szakemberek.
Az első hozzászóló a jellemzően közgáz BSc végzettségű auditorokra gondol, az még messze nem egyenlő a könyvvizsgálóval.
Azt a BIG4 fizeti, hogy azzá váljon sajnos nem tudni.
Saját vállalkozásban végzett tevékenység esetében talán egy rövidebb kalkulációval az alábbi oldal segíthet az eligazodásban:
"Azt a BIG4 fizeti, hogy azzá váljon sajnos nem tudni."
Ezt lehetne még egyszer? Többször újraolvastam, de nem értettem meg. Köszi!
Mennyit dolgozik és szerepeltet mást is a feladatoknál szóval alkalmazott esetében a bérktg is csökkenti a bevételt.
Bocs ezt nem írtam nem szerettelek volna félrevezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!