Az MLM mennyire kamu? És mit jelentenek ezek?
Repkednek a gyémánt, zafír meg sas managerek? Mit jelent?
Sok kép, meg videót készít pár ember saját magáról, hogy százmilliót keresnek, tele vannak autóval, de eléggé kirakatnak tűnik (flv). Eléggé szektásnak tűnik a dolog.
Van pár szerencsés, aki be tud palizni sok embert, és rajtuk gazdagodik meg?
"Erre behoztam neki másnap a 10 literes akváriumot, amiről nem bírtam lekaparni a falára száradt spirulinát, üsse ki magát vele :)"
Ez valóban vicces. El tudom képzelni a kollégád arcát, amint belépsz a munkahelyedre egy 10 literes akváriummal :) Ez biztos megérte még a buszozást is.
Többet biztos nem fog 60.000 forintos algát rásózni senkire :)
"Az MLMben csak azért van termék, hogy ne legyen piramisjáték."
Pontosan ez a helyzet az MLM-ek 95%-ával. Van egy marginális rész ami tényleg csak az árusításról szól, de amennyi pénz van ezekben, azért kár kikelni az ágyból. Ráadásul az MLM jellege miatt rengeteg termék durván túlárazott.
Egy időben tagja voltam egy erősen fanatikus vallási közösségnek. Akkortájt történt, hogy meghívtak egy mlm előadásra - nem abból a közösségből -, én elmentem, és teljesen ledöbbentem: pontosan ugyanaz a módszer, beszédstílus, érvelési technika és hanghordozás, mint a gyülekezetben. Ugyanazokat ígérték, ugyanazokkal a módszerekkel, még az alkalom felépítése is pont ugyanolyan volt, csak épp nem énekeltek az elején.
Ez olyan kijózanító volt számomra, hogy rövid időn belül a szektával - mert az volt - is megszakítottam a kapcsolatot. És azóta is sokat agyalok az egészen, pedig már tizenéve történt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!