Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Váltsak munkahelyet szerintetek?

The Best Nr.1 kérdése:

Váltsak munkahelyet szerintetek?

Figyelt kérdés

Szóval kb 3 hónapja elkezdtem dolgozni. Nemrég érettségiztem, nem készültem rögtön egyetemre menni. Gondoltam kikeresem a jogsim árát, annak is neki fogtam és dolgozok addig is. Én vidéki vagyok, szóval nem a legkönnyebb egy jó állast találni, közel a faluhoz ahol lakom. Ha nincs ez az egész Covid, akkor valószínűleg külföldre mentem volna pénzt keresni a következő egyetemi évig.

Nem így lett, egy faluban lakom a jelenlegi főnökömmel (és a kollégámmal is) Ő az a nagyképű, magamutogató stílusú ember. Nem csak főnökként, magánéletében is. A kollégám akivel dolgozom egyszerre, nagyon nehéz vele kijönni, mindenbe beleszól, beleköt. Volt hogy a vásárlók előtt kezdett kioktatni, megalázni. Ha tévedtem valamit egész nap felhozta, folyamatosan nyomást gyakorolt rám, a tekintetével a folyamatos " mit csinálsz már megint ?" beszólásaival. De ha véletlenül ő hibázott akkor nem volt semmi gond. " Egy kicsi szerencsét nem hoztál a cégbe" ezt mondogatta az első hónapban, mivel ő a menedzser és hát abban a honapban nem a legjobb volt az eladás. Jóban van a főnökkel, barátok, ezért meg is értem hogy nagy lovon ül. Az a nagyon ideges típus, ismerem mivel ő 3 évvel volt nálam nagyobb, kisebb koromban sem barátkoztam vele, nem tudtam vele -beszélgetni s ilyenek. Most is ha a közelemben van ideges vagyok, stresszelek,izzadok, félek hogy hibázni fogok . Csak ha 2 percre elmegy a wc re már sokkal nyugottabban érzem magam. Voltam már másik kollégával is, vele nagyon jól tudtam dolgozni, teljesen más volt, nyugodt voltam én is, ő is. Tisztában volt azzal hogy kezdő vagyok, új nekem ez az egész. Sajnos az csak alkalmi volt, ő egy másik helyen dolgozik ugyanennél a cégnél. Nem tudom mit tegyek. Más kollégát nem kapok, vele értelmetlen beszelnem mert egyszerűen nem tudom elviselni a személyiséget, a stílusát. Már az első hét után úgy voltam vele hogy nem megyek többet keresek más munkát... " mit mondanak majd mások" . Sajnos ilyen vagyok, tudom nem jó ez a gondolkodás. Hát és a másik az, hogy a szüleimmel sem felhőtlen a viszonyom, csak azt hallottam volna tőlük is hogy " nem szeretsz dolgozni", " felnott embert vagy, tartsd el magad" meg hasonlók. Új munkahely lenne a megoldás? Ha nehezen is, találok még egy munkát, ha kevesebb a fizetés is, nekem jobban megéri hogy kellemes környezetben dolgozzak,mint több pénzért folyamatosan stresszesen.

2020. nov. 18. 22:10
 1/3 anonim válasza:

Elmondásod szerint nem fontos annyira az összeg. Szóval ebből a szempontból megérné egy olyan munka, ahol jól érzed magad.

Felnőtt vagy. Igazából a szüleid nem dönthetik el helyetted, hogy mit csinálj.

"mit mondanak majd mások"

Semmit...kiléptél, kerestél egy számodra jobbat...kész!

2020. nov. 18. 22:27
 2/3 anonim ***** válasza:
55%
Keress másikat. De amíg nincs másik, ne válts.
2020. nov. 18. 23:06
 3/3 anonim ***** válasza:
55%
Mindenképp keress másik munkahelyet. Amikor már addig fajul a helyzet hogy attól stresszelsz ha a közeledben van a kolléga akkor nincs mire várnod. Minél jobban stresszelsz annál többet hibázol, a kollégád meg annál többet bacogat. De mint előttem is írták, addig maradj amíg nincs más kilátásban ha el tudod viselni. Kitartás, és vedd be reggelente a leszarom tablettát úgy egyszerűbb elviselni.
2020. nov. 19. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!