Azon gondlokozom, hogy munkahelyet váltok de nem dodom hogy ez-e a helyes döntés. Jó vagyok a jelenlegi munkámban, az emberek tisztelnek és elismernek. Azonban azt hiszem a jövőm szempontjából jobb lenne ha váltanék mivel a másik helyen sokkal többet tudnék fejlődni, de nem tudom meg tudnám-e állni a helyemet és képes lennék-e ugyanazt a teljesitményt hozni. A másik helyen többet követelnek, bár a munkakör ugyanaz és erősebb, nagyobb a konkurencia. Ezen kivül ha váltok el kell költöznöm és egyedül kell élnem, valamint kevesebb szabadságom lenne. Viszont talán olyan emberekkel lennék körülvéve akik komolyan veszik a munkájukat, viszont igy érvényesülnöm is sokkal nehezebb lenne.
Talán évek múlva hasznát venném a mostani váltásnak és az általa szerzett tapasztalatoknak de ez sem biztos, talán romlana a teljesitményem és megutálnám az egészet.
Viszont igy kikerülnék egy olyan környezetből ami úgy gondolom már nem épit többé és hátrahagynék egy olyan embert akinek a jelenléte az életemben folyamatos szorongást és idegeskedést okoz.
Tényleg nem tudom mit tegyek. Ha valakinek van valamilyen tanácsa vagy volt már hasonló élethelyzetben, kérem irja meg.
Én úgy vagyok vele (és bárki bármit mond), hogy a biztosat a bizonytalanért én személy szerint nem adnám fel. Lehet az a hely jónak tűnik, de esetleg nem tudom van e barátod vagy barátnőd esetleg a jövőt tervezitek e. Ezek elég komoly dolgok, lehet jó munkád lenne de lehet egyedül lennél ha haza érsz a pénz nem boldogít ilyen esetben.
2020. szept. 8. 19:53
2/2 anonim válasza:
Jó ha az ember előre akar lépni meg az is fontos hogy a munkáját szeresse. Azt kéne végig gondolnod mi a célod a váltással? Élveznéd amit az új helyen fogsz csinálni vagy csak azért akarod hogy növeld az önbecsülésed vele és elmondhasd te milyen menő helyen dolgozol. Több lesz ott a fizetés és szükséged van a több pénzre? Én az a típus voltam aki hatamas lelkesedessel mindent elvallalt és a vége az lett hogy ráment a magánéletem és az egeszségem is. Sok kudarc után megtanultam hogy a munkavégzés sok idő az életemből ezért a munkát kell az igenyeimhez igazítani nem magamat a munkahelyhez és nem szabad feladni a magánéletet a munka miatt. Muszáj megtalálni az egyensúlyt. Nekem bóven eleg a 8órás munka. Már nem vállalok be többet, szerencsére megélek belőle. De ha nagyon sokat ajanlanának a plusz melóert is nemet mondanék mert többet ér a nyugalmam. 1 kellemelten ember miatt nem valtanék. Mindenhil vannak kellemetlen emberek inkább megtanulnam kezelni a szituációt. Persze ha kell nagyon a pénz akkor az az első hogy még fiatalon amíg erős vagy teremtsd meg a háttetet a későbbi nyugodt eletedhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!