Ez lehet szabályos?
Jelentkeztek egy állásra ( távmunka is) tegnap írt rám a.hr-es ma kellett volna skypeos oktatáson részt vennem, részt vettem volna,de amúgyis közbejött valami.
Szóltam nem leszek az oktatáson. Erre itt zaklatott délelött miért nem vagyok jelen...
Mondom szóltam + nincs is szerződésem . Erre nem írt
Részt vettetek volna szerződés nélkül?
Gondolom itt a kivalasztas resze, hogy megnezik, hogy a jelentkezo kepes lenne e megtanulni a feladatokat. (Gyanithatoan nem valami komoly szaktudas kell hozza, igy a jelentkezok sok esetben minimalis tudassal erkeznek, ezert szurik elore.)
Teljesen szabalyos, nem ingyemunkara kertek. Azzal, hogy kihagytad (de plane hogy egy interju-körszerűsegnel szerzodesre hivatkoztal) nem hiszem, hogy sok eselyt hagytal magadnak.
Foleg, hogy tegnap megbeszeltetek mara, es igy sem sikerult tartani az egy napja megbeszelteket.
Nem lett volna létezésem ez a munka, de ez már maga az oktatás lett volna nem a kiválasztási folyamat része és 2 napon belül lehetett volna kezdeni a munkát. Oktatást se egyik napról a másikra szokás.
Egyébként call centeres értékesítési meló lett volna minimálbér +jutalék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!