Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen területei vannak az...

Milyen területei vannak az informatikának a programozáson kivül amellyel jól lehet keresni(értsd bruttó 800 ezer ft körül)?

Figyelt kérdés
Sok időt töltök számítógép előtt szabadidőmben és élvezem ezért gondolom hogy vmi ilyen irányba kellene elindulni, de programozás nem tetszik egyáltalán és nem érdekel, milyen alternativ lehetőségeim vannak ahol sok pénzt lehet keresni.

2020. nov. 13. 10:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
System engineer, Network engineer
2020. nov. 13. 10:50
 2/17 A kérdező kommentje:
Igen még annyit hozzátennék hogy ne kelljen sok emberrel kapcsolatot tartani vagy kommunikálni
2020. nov. 13. 10:56
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Olyan munka ami jól fizet, soha nem kell kódolni, vagy legalább kódot értelmezni és emberekkel sem kell kapcsolatot tartani, az informatikában sem gyakori.
2020. nov. 13. 11:08
 4/17 anonim ***** válasza:
97%

"Sok időt töltök számítógép előtt szabadidőmben és élvezem"

Ez távolról sem jelenti azt hogy majd bármilyen informatikai foglalkozásban megtalálod a számításaidat.

2020. nov. 13. 11:18
 5/17 A kérdező kommentje:
Jelenleg állami helyen vagyok irodai jellegü munkán, és minimális kommunikációt igényel és mondhatni biztos munkahely de nem vagyok elégedett a fizetéssel.
2020. nov. 13. 11:31
 6/17 anonim ***** válasza:
68%
Vázold röviden légyszi a jelenlegi informatikai tudásod csúcspontjait!
2020. nov. 13. 12:14
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Elég problémás amit megfogalmaztál.

Pont azokkal a nem fejlesztői pozíciókkal lehet kiemelkedően keresni - Scrum Master, Product Owner, Senior Business Analyst, Rendszerszervező, IT Consultant, stb. stb.stb. Amik esetében a fejlesztést kompenzálod a kommunikációs képességeiddel.

2020. nov. 13. 12:30
 8/17 A kérdező kommentje:

6,7-es

Nem értem mi a problémás, van sok szabadidőm és gyült össze pénzem is hogy kezdjek magammal vmit továbbképzés vagy tanulás terén de úgy igazán nem tudom mi az ami menne és jól megfizetnek. De kommunikációs skill az legyen alacsony kb ennyi a kikötésem

2020. nov. 13. 12:37
 9/17 anonim ***** válasza:
60%

Zéró elképzeléssel, de konkrétan a nagy süket semmi elképzeléssel kábé miben tudsz reménykedni? Mondjuk meg, mi szeretnél lenni?

Kommunikáció nélkül remete szeretnél lenni, beköttethetnéd a netet a barlangba és perverz táncokat lejthetnél a kamerába.

2020. nov. 13. 13:18
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Network Engineerként is kell emberekkel kommunikálni (callokban és írásban egyaránt), legalábbis multiknál biztosan, a kissebb cégeket nem tudom.
2020. nov. 13. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!