Miért ilyen száraz és komplex az összes munkahely/munkakör? Miért nincsenek állások amelyek viccesek és egyszerűek? Vagy lehet rossz szakmát választottam?
Hidd el, rohadtul kikészíti az embert, amikor alibi munkát végez. 1-2 hétig poén, meg laza, de aztán elkezd kattogni az agya:
- Kevés pénzt kapok, nulla előrelépési lehetőség, nem tudok fejlődni, mi lesz velem 5-10 év múlva?
- Mivel semmit sem ér a munkám, ezért bármikor pótolható vagyok.
- Hidd el, hogy nagyon hamar haszontalannak kezdenéd érezni magadat, mert semmi értelmeset nem csinálsz.
De ha nem alibi munkára vágysz, hanem egyszerű és kis felelősségű munkára, ahol gályázol 8 órát, megmondják hogy mit csinálsz, aztán hazamész és tojsz az egészre, akkor gratulálok, tiéd a világ! Gyári állások, árufeltöltő állások, lehetsz hamburgerpogácsa forgató meg tudom is én mi. Az ország túlnyomó többsége ilyen munkát végez, bár ezeknél is szinte mind áll az, ami az alibi munkáknál: rohadtul hamar beleunsz és könnyen pótolható leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!